ČUDAN SPLET OKOLNOSTI

Ksenija Pajčin pred smrt poslala OVU poruku Dragani Mirković: To će mi ostati rana na srcu…

Pevačica ima osećaj da je trebalo za Kseniju nešto važno da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Ksenija Pajčin, koja je važila za jednu od najlepših i najpoželjnijih srpskih pevačica, tragično je izgubila život u 33. godini života 16. marta 2010. godine.

Kseniju je ubio njen tadašnji dečko, nekadašnji maneken Filip Kapisoda. U Ksenijinom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu Filip je ubio Kseniju hicem iz pištolja, a potom je sebi oduzeo život pucavši sebi u usta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Beživotna tela u lokvama krvi pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Ljubica Kostić na grobu ćerke Ksenije, Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Ovaj tragičan događaj potresao je domaću estradu, a posebno one estradne umetnike koji su bili dobri sa Ksenijom Pajčin, kao što je to bila folk zvezda Dragana Mirković.

Ksenija Pajčin, Foto: Printscreen/Youtube

Dva dana pred smrt Ksenija je gostovala na televiziji “DM SAT”, a tom prilikom je poslala poruku Dragani koja pevačici ni dan danas ne daje mira.

“Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: “Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem”. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno”, rekla je Dragana za “Telegraf” prošle godine.

Podsećamo, Ksenija je igrala u plesnoj grupi Dragane Mirković, učestvovala je kao igračica i u Draganinom spotu za numeru “Opojni su zumbuli”.

“To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu i dan danas”, rekla je Dragana za pomenuti portal.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar