OTVORENO!

Albanci su UPALI u Dečane! Vučić je izdao DRAMATIČNO upozorenje, situacija je OPASNA

Predsednik Srbije otkrio je nove provokacije Prištine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printascreen/Pink

Albanci i dalje provociraju Srbe i posle dužeg vremena ponovo su upali u područje manastira Dečani uprkos tome što je to zaštićena zona.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u jutarnjem programu TV Pink upozorio je javnost na nove provokacije iz Prištine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Albanci su ponovo ušli sa mašinama u zaštićeno područje kod manastira Dečana. Da, ponovo su to uradili. I ako je to po Prištinskim zakonima zaštićeno područje. Oni upadaju u Dečane. I probijaju put ka Albaniji – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na ovaj problem upozorio je i iguman manastira Visoki DečaniSava Janjić koji je na svom Tviteru podelio video na kome se jasno vidi da se radovi nastavljaju uprkos svim zabranama.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (23)

  1. I Milo je pao od Crkve pa ce I siptari,neizazivaj BOGA. Osvetaje moja rece Gospod. Vengeance is mine sed the Lord. Aleluja.

    Odgovori
  2. Mislim da bi trebalo finansijski pomoci da se izgradi obilaznica i slicno...Šta ocekivati od albanaca kad su te Decane gađali minobacacima a da nema vojske i talijana ne bi bilo ni Decana..Pa sve su morali ograditi jer su imvstakno krali po imanju itd.Pa i turska vojska je stalno čuvala Decane kao i po neki albanac itd ..To nije od juce..To je problem od 17 vijeka kada su ta plemena dosla sa Kavkaza..kao sto sad dolaze Avganistanci i slicni

    Odgovori

Ostavite komentar