Voditeljka brutalno pretučena, jedva izbegla silovanje dok je vozom putovala sa maloletnim sinom (VIDEO)

Nesrećna žena jedva je uspela da se spase

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Ukrajinka Anastasija Lugova (28) zadobila užasne povrede glave nakon što ju je u vozu pretukao Vitalij Rudzko (45), koji je hteo da je siluje pred njenim sinom Zaharom (6).

Nesrećna žena jedva je uspela da se spase i alarmira osoblje voza, koje je silovatelja savladalo i predalo policiji.

Anastasija je lokalnim medijima ispričala da se brutalni napad dogodio dok je sa sinom prošle nedelje putovala iz Marijupolja za Kijev.

“Uzeli smo spavaća kola i bili smo sami u kupeu. Usred noći, dok smo spavali, u naš kupe je provalio nepoznati muškarac, samo u gaćama”, ispričala je Anastasija.

Ona je dodala da se Rudzko odmah bacio na nju i počeo da je davi.

“Probudila sam se kad sam osetila njegove ruke oko vrata. Počela sam da vrištim i dozivam u pomoć, ali niko nije došao. On me je tukao pesnicama po licu i po celoj glavi da bih ućutala. Rekao mi je: “Budi dobra devojčica ili će biti još gore”, rekla je Anastasija.

Njeno vrištanje je probudilo malog Zahara, te je Rudzko skočio na njega i počeo da ga bije.

“Počela sam da ga molim da prekine. Rekla sam mu da ću uraditi sve što traži od mene samo da mi ostavi sina”, kazala je Anastasija.

Silovatelju je predložila da odu na neko drugo mesto kako mali Zahar ne bi gledao šta radi njegovoj mami.

“On je pristao i naredio mi da odemo u njegov kupe. Pošla sam s njim, ostavljajući Zahara koji je plakao. Kad smo ušli u kupe, monstrum je počeo da skida gaće, te sam ga u tom trenutku gurnula i pobegla. Vratila sam se po Zahara, zgrabila ga i otrčala do kondukterke, koja nas je smestila u njene prostorije”, prepričala je Anastasija.

Rudzko je onako go, zamotan samo u čaršav, krenuo po vozu da traži Anastasiju, međutim osoblje ga je našlo i savladalo. Držali su ga vezanog dok voz nije stigao do Kijeva, gde je na stanici čekala policija. Rudzka su predali snagama reda, a Anastasija je odvezena u bolnicu, gde se i dalje oporavlja od povreda.

Njenom sinu Zaharu pružena je psihološka pomoć zbog svega što se dogodilo.

“On stalno plače i ponavlja: “Mama, oprosti mi što te nisam zaštitio”, ispričala je Anastasija.

Protiv Vitalija Rudzka pokrenuta je istraga, a onda i podignuta optužnica za napad, nanošenje teških telesnih povreda i pokušaj silovanja.

Ukoliko bude osuđen, preti mu kazna do osam godina zatvora.



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Interesantno ali nikad nisam cuo, ili bar nisu objavili, da je bilo silovatelja u zemljama koje nisu demokratske. Izgleda da su silovatelji, pederi, lezbejke i manijaci odlike samo demokratskih zemalja.

    Odgovori

Ostavite komentar