Hteo da odbrani momka na štakama: Bokser UBIO čoveka jednim udarcem (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

"Niko se za to nije ni izvinio"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram/sveta_roh

Nekadašnji ruski bosker, Mihail Starcev, sumnjiči se da je ubio Pavela Rohlova posle tuče na parkingu noćnog kluba u sibirskom gradu Barnaulu, prenose tamošnji mediji.

Kako se navodi i vidi u video-klipu, Starcev je s leđa udario Rohlova koji je momentalno pao, udario glavom o beton i preminuo na licu mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa Starcevim je u društvu bila i dvostruka svetska kikboks šampionka, Lilija Vorogušina.

Ruski mediji pišu da su njih dvoje ušli u sukob sa jednim čovekom koji je u ruci držao štaku, a da se Rohlov umešao kako bi ga zaštitio i pomogao mu.

“Zahvaljujući ovome, troje male dece više nemaju oca koji nije mogao samo da gleda napad na hendikepiranu osobu. Taj čovek sa štakom je hteo da pobegne od ove ološi. Moj Pavel je došao da ih razdvoji, ali Vorogušina i njen prijatelj su nas napali. Onda se desio taj fatalan udarac i trenutna smrt. Niko se za to nije ni izvinio”, napisala je na društvenim mrežama supruga Rohlova, koja je prisustvovala celom događaju.

Ona je takođe na Instagram profil postavila fotografije učesnika, kao i video na kojem se vidi trenutak kada njenog muža udara Starcev.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@sveta_roh је поделио/ла објаву дана



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar