Torbe od 32.000 evra i skupi hoteli: Pogledajte kako se BAHATI SELMA, ćerka ministra zdravlja CG (VIDEO)

Samo jedan ručak Selme Hrapović koštao je koliko tri prosečne plate zdravstvenih radnika

Foto/Instagram/selma_hrapovic

Prava Crna Gora Marka Milačića, objavila je video klip na kojem se vidi bahaćenje Selme Hrapović, ćerke ministra zdravlja Kenana Hrapovića. Na snimku se vidi gde je u prethodnom periodu boravila i koliko je novca potrošila na provod.

I dok se zdravstveni radnici u Crnoj Gori, rizikujući svoje živote, bore sa koronavirusom, Hrapovićeva se provodila u nekim od najskupljih hotela.

Samo jedan ručak Selme Hrapović u “Ribarskom selu” koštao je koliko tri prosečne plate zdravstvenih radnika, naveli su iz Prave Crne Gore.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (11)

Ostavi komentar

 1. Draga curice jesu li ti vrane mozak popile pa tako trošiš tajov “teško zaradjeni” novac i vadiš vodu poštenim gradjanima Crne Gore… Završi li ti neku školu, a mozga nigde, a o lepoti ic – nisi neka ruku na srce… Imaš li imalo empatije prema tvojim prijateljima koji ostaju bez posla (a da pa ne druziš se ti sa njima, zaboravih, izvini…) bruko jedna…

  Odgovori
 2. sigurno u zivotu nije zaradila ni jedan jedini evro, moze joj se, takve su sve, pogotovu one raspustenice iz Budve dodju u Beograd kao pustene sa lanca

  Odgovori
 3. Kenan je bila najraspoznatija butka za chischenje cipela u Skoplju, locirana nekoliko dekada na trgu Marshala Tita. Toliko o poteklu

  Odgovori
 4. Pa jel ona troši novce građana Srbije što se toliko sekirate.Pa svoj novac troši, i može raditi sa njim što god poželi.Bavite se vašim problemima koje imate napretek.
  Milan

  Odgovori
  • E moj jado, pozamrcali smo mi bez naše braće Šiptara i muslimana. Ova ljepotica je naš najbolji proizvod. A da je vidiš kad dođe u Beograd, ka puštena s lanca. Ka da kod nas u Crnu Goru više nema čoeka za nju. Svi izgleda izbegoše u Srbiju.

   Odgovori
 5. Neka crkni dušmani ima se može se.Nije ona kriva što su građani izabrali njenog oca za ministra.Možda nema školu,ali ona ulaže u nekretnine,neko u stanove,u lokale a neko u tašne.Selma šteta što je Plejboj ukinut bila bi na duplerici

  Odgovori
 6. Prava Crna Gora ima iskrivljeno ogledalo. Devojka je lepa i ima privatan život u koji vi nemate pravo da se mešate. Hoćete da zavirite u svačiji tanjir i krevet. Ko Staljin .Ljubomora je u pitanju. I političke spletke.

  Odgovori

Ostavite komentar