“Videle smo se, došla je nasmejana”: Komšinica otkrila šta je doktorka Violeta radila NOĆ pre tragedije

U stanu u kom se desilo samoubistvo okupila se mnogobrojna rodbina

Foto/Youtube/Printscreen

Čuvena beogradska doktorka i plastični hirurg Violeta S. A. pronađena je danas sa ranama od noža u luksuznom stanu na Vračaru, a prema dosadašnjim navodima, doktorka je izvršila samoubistvo.

O ovom tragičnom događaju oglasila se i komšinica koja radi u prodavnici nadomak zgrade i ona je izjavila za portal SrbijaDanas da je čuvena doktorka bila izuzetno prijatna osoba i da niko u naselju nije mogao da nasluti da će ovakva tragedija zadesiti ovu porodicu.

“Zar ona da se ubije? Ne mogu da verujem. Bila je sinoć u prodavnici, videle smo se, pazarila je i otišla kući. Došla je nasmejana, kao i uvek. Bila je veoma prijatna uvek i fina, stalno je dolazila nasmejana, prosto ne mogu da verujem da se ovo desilo”, rekla je komšinica koja ju je videla noć pre samoubistva.

U stanu u kom se desilo samoubistvo okupila se mnogobrojna rodbina, koja je došla da pruži utehu sinu i surugu doktorke.

Podsećanja radi, kako se saznaje, u trenutku nesreće, njeni muž i sin su bili u stanu. Kad su primetili da Violeta dugo ne izlazi iz kupatila, razvalili su vrata i zatekli stravičnu scenu, ali je nesrećna žena već bila mrtva. Nađen je nož pored tela.

Doktorka Violeta S. A. bila je specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva. Svojim radom i trudom dostigla je svetski uspeh. Vlasnica je jedne specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine.

Doktorka je završila studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, specijalizaciju i Master studije medicinskih nauka, kao i zvanje doktora medicinskih nauka. Na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” i VMA u Beogradu stekla je opsežno opšte znanje u oblasti interne medicine, opšte i vaskularne hirurgije.

Doktorka je bila ugledni član svoje struke, a svojih 18 godina iskustva u ovoj grani hirurgije sticala je usavršavajući se širom sveta – u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Bila je dobitnica američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture, kao i učesnica mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa, te autorka više od 40 naučnih radova. Bila je stručnjak za estetske operacije lica i grudi, kao i preoblikovanja tela.

Najvažnije, pokrenula je inicijativu da se svim ženama u Srbiji – onkološkim pacijentkinjama, omogući operacija rekonstrukcije dojki posle mastektomije čime je omogućena besplatna intervencija.

Izvor: Srbija Danas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar