Ovo je doktorka koja se ubila nožem na Vračaru: Violeta (50) je bila svetski poznat plastični hirurg

Muž i sin su je dozivali ali ona nije izlazila iz kupatila

Foto/ Privatna arhiva

Violeta S. A. (50), koja je danas  počinila samoubistvo u stanu na Vračaru, bila je svetski poznat plastični hirurg.

Bila je specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva a i od 2000. godine vlasnica specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Diona. Bila je član je mnogobrojih udruženja, kako u Srbiji tako i širom sveta.

Nakon specijalizacije se usavršavala na mnogobrojnim svetskim klinikama, u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Dobitnica je američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Učesnik je mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa. Autor je preko 40 naučnih radova.

Takođe je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica, a osim toga vrši i operacije nosa, transfera masti i oblikovanja tela. Bila je pokretač je inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomija uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama u Srbiji.

Podsetimo, ona je pre samoubistva bila u stanu sa mužem i sinom, a u jednom trenutku je otišla u kupatilo i pošto nije dugo izlazila, njih dvojica su se zabrinuli.

Dozivali su je, ali su na kraju razvalili vrata i zatekli je sa dve ubodne rane na grudima.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar