Žena je renovirala stan, kada je skinula tapete videla je PORUKU staru 22 godine namenjenu NJOJ (FOTO)

Objava je ubrzo postala viralna i sakupila skoro 8.500 lajkova

Foto/HugoWaite/Pixabay

Jedna žena iz Australije renovirala je svoj dom, a usred skidanja starih tapeta sa zidova, pronašla je poruku staru 22 godine, koju je napisao jedan od prethodnih vlasnika  stana.

Poruka je napisana hemijskom olovkom, a potpisana je od strane Džona, 21. decembra 1997. godine.

Na poruci je pisalo: “Ako ikada budete ponovo radili tapete za ovu sobu, trebaće vam osam rolni. Kupio sam samo šest rolni od po 17 dolara, 5. decembra 1997. godine, i nije mi bilo dovoljno. To me je baš razljutilo.”

Poruka je podeljena na jednoj Fejsbuk grupi u kojoj se mogu naći korisni saveti za majke, a od tada ne prestaju komentari ljudi, koji ideju vlasnika hvale i govore koliko je to bio pametan i pažljiv potez.

Objava je ubrzo postala viralna i sakupila skoro 8.500 lajkova, a žena koja je pronašla poruku, rekla je da joj je savet mnogo značio.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ostavi komentar

  1. Ocigledno glup covek koji nije znao da izmeri koliko mu je potrebno tapeta za tu prostoriju.A ti koji se odusevljavaju takom porukom nista nisu bolji od njega

    Odgovori
  2. DIVNA JE BILA IZUZETNA ŽENA ZNAM JE JOŠ OD 1991 GOD.UPOZNALI SE I RAZGOVARALI U HOTELU PLAŽA H.NOVI ZAJEDNO SA MOJIM DRUGOM ODLIČNIM MUZIČAREM DEJANOM TUTUNOVIĆEM.DAO SAM JOJ MOJU SINGL PLOČU KOJU JE ONA JEDNO JUTRO PUŠTALA NA RADIU U BG.I ZVALA ME NA TELEFON DA TO ČUJEM.KRALJICA..

    Odgovori
  3. Uzass pa valjda se prvo izmjeri soba i kupe tapete pa tek onda idete skidat stare….bolje su obojeni zidovi od bilo kakvih tapeta….

    Odgovori

Ostavite komentar