TEŠKO NAMA! Monah predvideo koronu, na samrti prorekao: Nevidljivi ubica će se vratiti da nas pobije

Zlokobna vizija oca Jefrema koji je predosetio i svoj kraj

Foto: Pixabay/TheDigitalArtist

Otac Jefrem iz Arizone naš svet napustio je prošle godine.

Iako nije bio bolestan, nekoliko meseci pred odlazak najavio je svoju smrt.  Čuveni monah iz Arizone ceo život je radio u Američkoj arhiepiskopiji Carigradske patrijaršije.

Jefrem je rođen kao Joanis Moraitis 1928. godine u gradu Volosu u Grčkoj. Sedamdesetih godina je otputovao u Ameriku, gde je vredno radio na osnivanju pravoslavnih manastira.

Pravoslavni svet veruje da je otac Jefrem bio obdaren proročkim darom. Ne samo što je predvideo svoju smrt, već je video i dolazak koronavirusa kao i neke stvari pre njega.

Najavio je pobedu Donalda Trampa, rat u Siriji i cunami u Japanu pre nekoliko godina.

Za 2020. je, dakle nekoliko meseci posle svoje smrti najavio da “nikom dobro neće doneti”.

“U prva dva meseca godine počeće rat kakav svet još nije video! Goreće gradovi, a da neće biti vatre. Ljudi će padati na ulici kao pokošeni, lekari neće znati kako da im pomognu. Tela nastradalih neće imati ko da sahrani. Staće ceo svet a da niko neće videti neprijatelja”, opisao je detaljno Efraim sve ono što smo ove godine doživeli, a da za života nije ni video početak epidemije u Vuhanu.

Jefrem je paralelno sa ovom pošasti, najavio i raskol u pravoslavnom svetu, kao i nemire na tlu Sjedinjenih Američkih Država, koji su upravo u toku!

Otac Jefrem, Foto: Youtube printscreen/Nicodemos Hagiorite

Na kraju, pred samu smrt se vratio na “neprijatelja”, odnosno koronavirus.

“Čovek će misliti da je pobedio neprijatelja, a on će se brže nego što mislimo vratiti! I biće još brutalniji u nameri da nas sve satre. Moramo mu se odupreti”, rekao je otac Jefrem.

Zapanjujuće proročanstvo: Čovek će u 21. veku pobediti nepoznatu zarazu, a onda će umirati od VODE!

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (2)

Ostavi komentar

  1. Nije korona već je 5g mreža taj nevidljivi neprijatelj koji će kositi ljude po ulicama a svi koji to propagiraju su saučesnici tog genocida.

    Odgovori

Ostavite komentar