Ako volite kartašku igru Mau Mau, ova vest će vas obradovati

Iz kompanije objašnjavaju da je ovo već druga po redu objava igre, da se uveliko igra širom regiona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

Kompanija “Arthak” napravila je ovu igru za mobilni telefon, po domaćim pravilima, pod naslovom “Mau King”.

Ko se nije smejao kad baci dvojku-tref, pa “časti” saigrača sa četiri karte? Ili čuvao žandara za kraj, ili spuštao tri keca odjednom, pa najavljivao pobedu? Kartaška igra Mau Mau, koja je rame uz rame sa “tablićem” i “remijem” po popularnosti na našim prostorima, dobila je konačno i našu mobilnu verziju, pa tako možemo na svom Androidu ili iPhone-u igrati s online protivnicima, ili međusobno u krugu svojih prijatelja kad nismo fizički na istom mestu.

Autori igre predstavili su “Mau King” na Beogradskom sajmu u okviru ovogodišnje konferencije igara “Games.con” i pričali s brojnim posetiocima, koji su im samo potvrdili da rado igraju Mau Mau u društvu, kao i da se po istim pravilima igra od Subotice do Vranja, a i širom bivših republika.

Foto: Promo

– Nije lako opisati radost koju osećate kad razgovarate uživo s igračima iz Požarevca, Valjeva, Niša, koji potvrđuju da su pravila svuda ista i koji su za našim štandom odigrali brojne partije da bi isprobali i instalirali na svoj telefon. Dobili smo puno korisnih komentara i gledaćemo da igru dalje razvijamo.

Iz kompanije objašnjavaju da je ovo već druga po redu objava igre, da se uveliko igra širom regiona, a da je nemalo igrača i iz Makedonije.

– Mi se u kompaniji šalimo da naša igra ujedinjuje region – kaže Darko Maksimović, predstavnik kompanije.

Mi smo probali igricu i dopala nam se njena jednostavnost i elegantan dizajn, tako da se samo koncentrišete na karte. Na sledećim linkovima možete je preuzeti besplatno: verzija za Android i verzija za iPhone.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar