Vuk Jeremić poručio Srbima šta bi on radio da dođe na vlast: Kosovo je država, Srbi su počinili genocid!

Jeremić se oglasio na Tviteru povodom nedavnih izjava novog crnogorskog predsednika Jakova Milatovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Vuk Jeremic/HippoPX/Ilustracija

Lider Narodne stranke, opozicionar i lažni patriota Vuk Jeremić ne prestaje da iznenađuje narod svojim sramim stavovima.

Ovoga puta stao je u odbranu novoizabranog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, koji iz dana u dan iznosi stavove koji se uopšte ne razlikuju od onih koje je zastupao odlazeći predsednik Milo Đukanović, poput stava o lažnoj državi Kosovo, kao i o “genocidu” u Srebrenici, a koji su direktno upereni protiv Srba i interesa Srbije.

Naime, Jeremić se oglasio na svom Tviter profilu uz sledeći komentar:

– Na predstojećim parlamentarnim izborima u CG, najmanje polovina dosadašnjih glasača DPS će razmišljati za koga da glasaju. Za žaljenje su napadi na Jakova Milatovića zbog izjava u kojima na odmeren način govori o zvaničnoj politici CG. Stvari se ne mogu lomiti preko kolena – napisao je Jeremić.

Foto: Twitter/Printscreen

To što Jakov Milatović kaže da je Kosovo međunarodno priznata država i da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, izgleda da Jeremiću ne predstavja nikakav problem. Sudeći prema objavi na tviteru, lažni patriota Jeremić smatra da je Milatović rekao sve lepo i odmereno, iako su njegovi stavovi usmereni protiv Srba, isto kao što je lepo i odmereno novi crnogorski predsednik rekao da je za još snažnije jačanje NATO i za uvođenje novih sankcija Rusiji!

Jeremić je praktično poručio da bi radio isto, poput Milatovića, ukoliko bi došao na vlast, te da je za njega Kosovo država, a da su Srbi počinili genocid.

Ni ne treba da nas čudi ovakav Jeremićev stav, koji iz sve snage brani Milatovića s obzirom da je isti taj Jeremić  27. decembra 2007. godine  na predavanju u “Lauder školi za vladu, diplomatiju i strategiju” Univerziteta Rajhman u Izraelu praktično poručio da na Kosovu ne treba da bude prisutan srpski dinar, kao ni srpska vojska ili policija, već da Kosovo treba da ima svoja predstavništva u svetu, kao i da bude član međunarodnih sportskih federacija i finansijskih organizacija. Više o tome u POSEBNOJ VESTI.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar