Jeremić s desnom rukom Đukanovića PSOVAO Srbiji MAJKU, a sad se folira da mu je drago zbog poraza (VIDEO)

Licemerje na delu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić komentarisao je sinoć na tajkunskoj televizi Nova S poraz Mila Đukanovića na predsedničkim izborima u Crnoj Gori rečima “odlazak diktatora”.

– Mi smo, zaista, svedoci istorije večeras u Crnoj Gori, kraj jedne ere, odlazak diktatora i početak, ja se nadam, obnavljanja odnosa između Srbije i Crne Gore – rekao je Jeremić.

Ovo ne bi bilo ništa čudno da ne postoji snimak koji dokazuje suprotno.

Naime, istorija pamti da je isti Jeremić sa desnom rukom Mila Đukanovića, Milanom Roćenom psovao majku Srbiji.

Podsećamo na snimak u kojem Milan Roćen, nekadašnji ambasador Srbije i Crne Gore u Moskvi i savetnik Mila Đukanovića, razgovara sa Vukom Jeremićem, koji je u trenutku kada je razgovor snimljen bio na funkciji savetnika tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Povod za razgovor je organizacija neke zabave na Svetom Stefanu za 30-ak osoba, za koju Roćen obezbeđuje sobe preko Pera Rađenovića, nekadašnjeg direktora hotelskog kompleksa na Svetom Stefanu.

Najšokantniji deo ovog razgovora se sastoji u rečima Milana Roćena, koji kaže: “J**asmo majku Srbiji i Crnoj Gori”, na šta se Vuk Jeremić smeje kao mahnit i oduševljeno odobrava! Ne treba zaboraviti da je Jeremić nedugo potom postao i ministar inostranih poslova Republike Srbije.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar