Rada Trajković otkrila ISTINU: Za ovo se zalažu ona, Boško, Miloš Francuz, gospođa Stamenkovski i Jeremić

Sve više otkrivaju pravo lice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije i miljenica premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija otkrila je svu istinu o tome za šta se zalažu ona, lider Dveri, Novog DSS-a i Zavetnika – Boško Obradović, francuski potrčko Miloš Jovanović i Milica Đurđević Stamenkovski, zajedno sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem.

Kurtijeva Miljenica Rada Trajković jednim tvitom otkrila je sve karte, sve za šta se zalaže ona, kao i cela antidržavna opozicija – otimanje vlasti.

– Dogovorom u Ohridu završava se epoha Vučićeve vladavine. Njegova upotrebna vrednost je njime završena. Vreme je da nova, demokratska i moderna Srbija radi na implementaciji dogovora i stabilizaciji regiona. Jednom za svagda – napisala je Trajkovićeva.

Foto: Printscreen

U prevodu Kurtijeva miljenica poručuje: Vučiću, ti treba da rešiš sve probleme koje smo mi ostavili srpskom narodu, treba da se izboriš za Zajednicu srpskih opština, ojačao si našu vojsku i ekonomiju, a sad je vreme da mi otmemo vlast, kad si nam zemlju uredio i narod sačuvao!

Ono što jeste izvesno je da će Vučić nastaviti da se neumorno bori za srpske interese i Kosovo i Metohiju, da je uvek spreman za razgovor i pregovore jer je bolje 100 godina da pregovaramo nego jedan dan da ratujemo, ali da nikada neće priznati nezavisno tzv. Kosovo i da će uvek biti protiv članstva lažne države u Ujedinjenim nacijama.

Sve je to građanima Srbije, među kojima je većina normalnih, racionalnih ljudi, odavno jasno. A politikanti neka ostanu na Tviteru i nastave da ogoljavaju svoje licemerje svakog dana sve više.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar