“Oni su me OBAVEZALI”: Tajni finansijeri Vuka Jeremića uložili stotine hiljada u njegovo obrazovanje

Postavlja se pitanje ko to šalje nekoga koga ne poznaje u prestižne svetske univerzitete?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Albin Lohr-Jones / ddp USA / Profimedia

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, ali po opredeljenju heroj Albanaca i čovek upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, često voli da se hvali da je završio, kako kaže, najbolje škole na svetu. S obzirom da jedna godina studija na vrhunskim fakultetima košta i par stotina hiljada dolara, pitanje je ko je to Jeremiću platio?

Pitanje o tome ko su tajni finansijeri Vuka Jeremića povelo se i na društvenim mrežama.

– Ko je platio Jeremićevo školovanje? Tomić (Jugopetrol – gde je radio Jeremićev moćni otac Miško Jeremić), Milošević, ili kako kaže Jeremić – stranci…

Foto: Printscreen/Twitter

Na pitanje ko bi normalan dao stotine hiljada Jeremiću da se školuje, a da pritom ne želi ništa od njega, Vuk je konačno poklekao, i priznao da iza svega obično stoji neka agenda (osim u njegovom slučaju, kako kaže).

Foto: Printscreen/Twitter

Na to se oglasio i Vuk Jeremić koji je rekao da su u pitanju stranci. Kako je i sam rekao, stranci koji to plaćaju često imaju političku agendu na umu. Ali, tvrdi Jeremić, ovi koji su njega finansirali – eto nisu imali baš nikakve zahteve!

Foto: Printscreen/Twitter

Jeremić objašnjava da stranci koji plaćaju često imaju versku ili političku agendu za onoga koga finansiraju, ali eto pobogu, njemu su se javili baš neki pošteni ljudi, gurnuli stotine hiljada funti i nisu tražili ama baš ništa zauzvrat!

 

 

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar