Kakva je veza Jeremića sa službama UKRAJINE i da li je radio PROTIV RUSIJE? Ovaj spot mnogo otkriva (VIDEO)

Jeremić, Bajden, Zločevski, Euromajdan... sledi logično pitanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/TV RTS 1, Public Domain, Ilustracija

Poslednjih dana, pored korupcionaške afere u SAD u koju je upleten lider Narodne stranke Vuk Jeremić, javnost intrigira i saznanje da je ovaj srpski opozicionar šurovao i sa nekadašnjim ukrajinskim bezbednjakom Mikolom Zločevskim i to u vreme kada se dešava Euromajdan u Ukrajini.

Naime, sve je povezano sa istragom o korupciji protiv Hantera Bajdena u koju je umešan i Jeremić. Predmet istrage su Bajdenovi sumnjivi poslovi sa ukrajinskim tajkunom Mikolom Zločevskim koji je u to vreme bio funkcioner ukrajinskih bezbednosnih službi.

Vezu između Zločevskog i Jeremića je otkrio bivši operativac CIA Bred Džonson. “Konsiljere” Jeremić savetuje Zločevskog kako da se nosi sa istragom koja se vodi protiv njega u Ukrajini, a sve to 2013. godine, u vreme kada Jeremić predsedava Skupštinom UN, a Zločevski je visokorangirani ukrajinski bezbednjak.

Foto: Printscreen/

Iste godine kada se u Ukrajini dešava Euromajdan koji se izrodio u velike antiruske proteste, a potom i u bespoštedni rat koji još traje.

Na internetu se pojavio snimak koji građani šeruju, a u kome se, s pravom, postavlja pitanje: da li je Vuk Jeremić radio proitiv Rusije tako što je imao ulogu u izazivanju antiruske histerije u Ukrajini?

Video možete pogledati na početku teksta.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar