Može li RASKALAŠNIJE? Jeremiću puna usta Srbije, Rusije i Kine, a BAHATI se po Njujorku i Londonu! (FOTO)

Heroj Albanaca čak ni odmore ne provodi u rodnoj Srbiji, već na skijanju u Sloveniji i na moru u Crnoj Gori, što jasno ukazuje da mu Srbija dođe samo kao poligon gde bi da otme fotelju i novac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/twitter/Detektor laži, Printscreen/Instagram, Printscreen, Ilustracija/Objektiv

Vuk Jeremić, po funkciji predsednik Narodne stranke, ali po opredeljenju heroj Albanaca i čovek upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, bahati se po Njujorku i Londonu dok su mu puna usta Srbije, Rusije i Kine!

Kao što se može videti na fotografijama koje sam Jeremić rado objavljuje na društvenim mrežama, verovatno da bi se razmetao bogatstvom, Vuk se švrćka po sportskim stadionima, Rokfelerovom centru, uživa u noćnom životu i provodu, vozi motor, a često objavljuje opise u kojima pokazuje svu svoju bahatost, poput: “Kad naletiš na Petoj aveniji na Đuru iz gimnazije”.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Heroj Albanaca čak ni odmore ne provodi u rodnoj Srbiji, već na skijanju u Sloveniji i na moru u Crnoj Gori, što jasno ukazuje da mu Srbija dođe samo kao poligon gde bi da otme fotelju i novac.

Podsetimo, Jeremić je žestoko osramotio Srbiju nakon što je otkriveno da se viđao sa ljudima zaduženim za bezbednost i odbranu u vrhu SAD establišmenta i ugovarao podršku potrebnu za funkciju za koju se pripremao, odnosno kako bi postao generalni sekretar Ujedinjenih nacija. Detaljnije o korupcionaškoj aferi u koju je Jeremić upleten, čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Foto: Printscreen

O Jeremićevoj aferi brujali su i albanski mediji, koji su ga inače slavili kao heroja jer je utemeljio nezavisnost lažne države Kosovo. Nakon otkrivanja afere, Albanci su u svojim vestima praktično poručili: Sreća naša, dok je Kosovo proglašavalo nezavisnost, Jeremić je radio biznis, a više o tome čitajte OVDE.

Tako je još jednom potvrđeno šta je Jeremić radio dok je bio na funkciji – punio je sopstvene džepove, umesto da je spasavao Kosovo i Metohiju.

Nakon ovog skandala, ogoljeno je licemerje Vuka koji sada “zahteva” da predsednik Srbije Aleksandar Vučić piše liderima Rusije i Kine, Vladimiru Putinu i Si Đinpingu po pitanju KiM, dok je on, kada je bio na funkciji generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i dok se za istu pripremao, sve vreme razvijao “biznis” u SAD sa Amerikancima iz stana na Menhetnu!

Umesto da se pokrije ušima i da ćuti od sramote, Jeremić radi suprotno – bahati se po Njujorku i Londonu, objavljuje fotografije sa luksuznih letovanja i zimovanja i praktično ismeva sve građane Srbije koji pošteno zarađuju svoj dinar.

Lažni patriotizam, bahatost i afere praktično su postali sinonimi za Jeremićevu politiku. Srećom, građani Srbije nisu naivni i umeju da prepoznaju ko radi za njihove i interese države, a ko samo gleda kako da zgrne još para u svoje džepove da bi ponovo mogao da se švrćka po Njujorku, Londonu, primorju i zimovanjima…

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar