“Uspešna diplomatija” Jeremića i Tadića, ali za NJIHOVE BUĐELARE! Ispijaju kafu po svetu i TUKU po Vučiću

Dok glume eksperte po svetu, prave se da nisu uništili poziciju Srbije po pitanju KiM

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/TANJUG-AP/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

Predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije Boris Tadić i lider Narodne stranke Vuk Jeremić od svoje “uspešne politike” napravili su uspeh samo za sebe, što potvrđuje činjenica da, dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić lavovski bori za očuvanje srpskih interesa na Kosovu i Metohiji, predstavnici bivše vlasti udaraju po njemu, dok za to vreme kafenišu po svetu!

Tako je Vuk Jeremić danas održao predavanje u Beču, dok se Boris Tadić sastao sa premijerom Egipta Mostafom Mabdulijem.

Foto: Printscren/Twitter

Dok glume eksperte po svetu, prave se da nisu uništili poziciju Srbije po pitanju KiM pogrešno postavljenim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde, kao i da nisu odgovorni za to što su pregovori Beograda i Prištine izmešteni iz Ujedinjenih nacija i prebačeni pod okrilje Evropske unije.

Foto: Printscren/Twitter

Koliko su štete svojom pogubnom politikom naneli Srbiji, najbolje je definisao sam Jeremić u rečenici da je “je*ao majku Srbiji”, u razgovoru sa Milanom Roćenom, nekadašnjim ambasadorom Srbije i Crne Gore u Moskvi i savetnikom Mila Đukanovića. Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Nesumnjivo je da je Tadiću njegova “uspešna diplomatija” obezbedila upravne odbore u stranim firmama i organizacijama, a Jeremiću i to i veliki novac. Zbog toga nas Vuk pozdravlja iz Njujorka, iz stana koji samo formalno nije platio, dok njegovi poslanici u Skupštini lažno srbuju i šalju poruke Evropi i toj “mrskoj” Americi.

Obojica napadaju Vučića koji se grčevito bori da ispravi njihove katastrofalne greške koliko god je moguće, dok oni piju kafice po svetu, skijaju po Sloveniji ili ubiraju visoke apanaže.

Postavlja se pitanje kako to obojica rade baš danas, glumeći stručnjake, Tadić u Egiptu, a Jeremić u Beču?!

Jasno je da su sve godine na vlasti vodili “uspešnu diplomatiju”, ali samo za svoje buđelare!

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar