Miloš Vučević: “Suviše je Vučić jaka liga za vas, draga nazovi opozicijo”

Ministar odbrane je reagovao na napade na predsednika Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Ministar odbrane Miloš Vučević oglasio se povodom novih napada na Aleksandra Vučića od strane Jeremića i njegovih pajtosa.

Da li se neko zapitao šta znaju da rade vedete srpske opozicije? Mislim na sve njih zajedno, jer tu su svi isti – Vuk Jeremić, Zdravko Ponoš, Boris Tadić, Miloš Jovanović, Boško Obradović.

Isti su neradnici i prodavci magle. I to je dokazano mnogo puta. Jedino što znaju jeste da se bahate i troše budžetske pare, znaju koja su najskuplja vina i najluksuzniji hoteli, znaju da lete privatnim avionima, sve znaju o trošku države, od narodnih para. A za tu istu državu, oni koji su imali priliku, nisu uradili ništa. Osim što su joj naneli nemerljivu štetu, zatvarajući fabrike, uništavajući vojsku i sve najvažnije resurse, gubeći bitke za naše Kosovo i Metohiju, klanjajući se i saginjući se svima koji ne žele dobro našem narodu. I sada treba da slušamo te i takve kako smatraju i ukazuju, kako pokušavaju da drže lekcije iz patriotizma i morala. To je vrhunac licemerja.

Ti isti koji su topili tenkove, gazili najčasnije uniforme, puštali albanske teroriste iz srpskih zatvora, ćutali o pogromima Oluji, Bljesku, Petrovačkoj cesti, činili sve da Srbija bude slaba i unižena, a dali veliki doprinos priznavanju Kosova i uništavanju srpske diplomatije, ti isti i danas ne biraju sredstva, niti partnere, da se ponovo dokopaju narodnih para. A sad ih ima više nego što su oni ikada mogli i da sanjaju. Samo što su za njih nedostupne!

Ne mogu preko našeg predsednika Aleksandra Vučića. On im je najveća pretnja i najčvršća brana! I zato toliko prljavih kampanja i zato toliko brutalnih laži, vređanja, pretnji. I ti koji su niko i ništa pokušavaju da omalovaže i sruše istorijske uspehe koje je za svoj narod i državu postigao Aleksandar Vučić. Suviše je on jaka liga za vas, draga nazovi opozicijo! Samo zaboravljate da i vi živite i uživate u istoj toj Srbiji koju je Aleksandar Vučić podigao i pozicionirao u svetu, uspeo da je vrati na velika vrata kao ekonomski snažnu i politički poštovanu.

Pa Vučić je i brzi voz “Soko” kojim se vozite, i brzi i sigurni putevi, i tuneli, i novi mostovi, i moderne bolnice u kojima se lečite, i plate koje su vam nemerljivo veće. Sve su to rezultati rada jednog čoveka, kojem umesto da ga bar prećutno poštujete, jer za njega su svi građani Srbije jednaki, vi vrebate iz nekog budžaka ne bi li mu zabili “nož u leđa”. Ne možete vi njemu naštetiti. Ne zanosite se time!

Ali sramota je da ne ostanete dostojni preci nekome, a Srbija vas se neće sećati svakako po dobrom. Jedno je sigurno – što su napadi jači i pritisci veći, odakle god dolazili, naš predsednik Aleksandar Vučić je sve odlučniji u borbi za bolju budućnost svog naroda i svoje države, i sigurno neće ni milimetar ustuknuti pred raznim neradnicima i lopovima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar