Pola dana skija, a onda glumi velikosrbina uz večeru: Jeremić u svom stilu nastavlja sa BAHAĆENJEM (FOTO)

Jeremić je po ko zna koji put pokazao da ga uopšte ne zanima srpski narod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kada pomislite da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne može niže da padne, on uvek dokaže da je daleko od političara, a da je tzv. politika koju vodi njegova stranka zapravo banda usmerena protiv Srbije.

Iako poznat po tome što je Srbiji sto puta zabio nož u leđa, što se trudio da pomogne kosovsku nezavisnost, Jeremić ne prestaje da šokira baškarenjem i uživancijom, dok je naša zemlja izložena nikad većim pritiscima i nikad većim problemima.

I dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori da sačuva mir, stabilnost, da sačuva svoju zemlju u celini, Jeremić je, iz toplog stana u Nju Jorku, i ovog puta nastavio dalje u istom stilu sa bahaćenjem, te je sebe i svoju surpugu stavio pod stakleno zvono u Kranjskoj gori.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen/Instagram

Propali političar pola dana skija i jodluje, a ostatak dana glumi velikosrbina uz večeru i gemišt.

Jeremić je po ko zna koji put pokazao da ga uopšte ne zanima srpski narod, niti interesi naše zemlje, već isključivo ima svoje lične interese.

Pogrešno postavljeno pitanje

Podsećanja radi, 2010. godine je Međunarodni sud pravde doneo Savetodavno mišljenje o Deklaraciji o nezavisnosti Kosova. Tadašnja vlast u Srbiji je, predvođena Borisom Tadićem, preko Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, Međunarodnom sudu pravde uputila pitanje: “Da li je akt nezavisnosti Kosova po međunarodnom pravu?“, umesto: “Da li je secesija dela teritorije po međunarodnom pravu?“.

Posledica pogrešno postavljenog pitanja je katastrofalna, jer je ovaj potez suštinski razorio poziciju Beograda i našu borbu za Kosovo i Metohiju.

Najveća odgovornost je svakako na Jeremiću, koji je poznat po rečenici “j******* majku Srbiji, koji je tada bio ministar spoljnih poslova. Albanci su ga slavili kao heroja, što je dokazala i naslovna strana lista “Ekspres” iz 2010. godine, na kojoj su uz fotografiju Vuka Jeremića, na srpskom jeziku, napisali: “Hvala, Vuče”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar