Albanci primenjuju recept ustaše Plenkovića: LAŽNO optužuju Vučića da hoće rat jer traži ZAŠTITU za Srbe!

Sramno je što čoveka koji se najviše zalaže za očuvanje mira i stabilnosti na Balkanu optužuju za nekakvo "planiranje agresije", naravno, bez ijednog jedinog argumenta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marko Stošić, Objektiv

U Njujorku je sinoć razmatran redovan šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN-a, Antonija Gutereša, o situaciji na Kosovu za period od 16. marta do 15. septembra 2022. godine. Srbiju na ovoj sednici predstavljao je šef diplomatije, Nikola Selaković, a Prištinu ministarka spoljnih poslova tzv. Kosova, Donika Gervala.

Gervala je iznela lažne optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da on “planira vojnu agresiju na Balkanu”.

– Tako je Srbija uz pomoć imperijalističke Rusije ponovo postala pretnja. Vučić priprema agresiju – vojnu i ideološku, slično Putinu – kazala je Gervala.

Tu se nije zaustavila, već je Srbiju nazvala “drugom najvećom pretnjom u Evropi posle Rusije”.

– Uz pomoć i podršku Rusije, Srbija je sada postala druga najveća pretnja evropskoj sigurnosti, nakon same Rusije – rekla je ministarka lažne države.

Jasno je da Albanci primenjuju oprobani recept hrvatskog premijera, ustaše Andreja Plenkovića, pa Vučića, koji je jedini zaštitnik srpskog naroda i garant jake Srbije, opet lažno napadaju da priziva rat!

Podsetimo, srpskog predsednika su do sada lažno optuživali da će napasti Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, da će tenkovima ići na Prištinu, a zapravo je jedina istina da Vučić želi samo jedno: mir i apsolutnu zaštitu za Srbe.

Sramno je što čoveka koji se najviše zalaže za očuvanje mira i stabilnosti na Balkanu optužuju za nekakvo “planiranje agresije”, naravno, bez ijednog jedinog argumenta.

Ipak, uprkos sumanutim napadima i sramnim kampanjama koje se vode iz Zagreba i Prištine, jasno je da Vučić neće popustiti ni po koju cenu kada je u pitanju zaštita srpskog naroda.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar