Beograđanka pozvala majstora iz oglasa, pa doživela ŠOK: Uzeo joj pare, pa na kraju uradio nešto UŽASNO

Na ovu njenu objavu nadovezao se momak koji je istakao da velika većina majstora koji se oglašavaju preko interneta nisu pouzdani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nedostatak majstora u Srbiji i uvećan obim posla, otvorio je vrata mnogim prevarantima koji na razne načine varaju građane.

Poslednju u nizu prevara na svojoj koži osetila je jedna Beograđanka iz Mirijeva koja je zvala majstora da joj popravi bravu.

– Imala sam neprijatnu situaciju, pokvarila se brava. Preko Gugla sam našla majstora i kontaktirala sam broj koji se nalazi na sajtu. Bravar je izašao na teren u Mirijevo – podelila je ova Beograđanka na stranici Serbia live Beograd i dodala:

– Majstor je zamenio bravu koju nije proverio da li radi. Naplatio je 5.500 dinara.

Na svu muku ova žena nije dobila ni fiskalni račun.

– Kada sam tražila račun kako bih imala pravo na garanciju, rekao je da oni nisu u obavezi da izdaju račune. Posle par minuta sam ga pozvala da se vrati i proveri bravu, rekao je da je na Železniku i da nema auto i alat i da će doći ujutru – napisala je meštanka Mirijeva.

Ona je naglasila da je nakon svega ovoga majstor blokirao njen broj kako ne bi mogla da ga dobije.

– Uspela sam da ga dobijem sa službenog broja telefona, obećao je da će doći da namesti bravu i nije se pojavio – navela je ova Beograđanka.

Na ovu njenu objavu nadovezao se momak koji je istakao da velika većina majstora koji se oglašavaju preko interneta nisu pouzdani.

– Nažalost, velika većina majstora koji se oglašavaju putem flajera ili preko interneta nisu pouzdani. Samo im je bitno da naplate što više novca. Prema zakonu, sve što je preko 5.000 dinara mora pre početka rada da se najavi i da se kaže okvirna cena, koja kasnije ne može da bude veća od 15 % – napisao je ovaj mladić i naglasio da su svi u obavezi da izdaju fiskalni račun, kao i da bez računa ne treba plaćati.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar