Kupovao poklon za ženu i LJUBAVNICU u istoj radnji, a onda mu je prodavačica spremila opaku ZAMKU (VIDEO)

Žena je sa svima podelila priču o tome kako je napakostila preljubniku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/zozoroe

Prodavačica nakita otkrila je kako je raskrinkala muškarca koji vara svoju suprugu nakon što je kod nje u prodavnicu došao da kupi poklon za godišnjicu svojoj supruzi i ljubavnici.

Zoi Rou je na TikTok-u podelila video koji je odmah postao viralan, a u kojem je ispričala kako je “slučajno” zamenila kesice sa poklonima kako bi njegova supruga otvorila poklon koji je bio namenjen ljubavnici.

– Radim u prodavnici nakita i danas je došao muškarac koji je tražio poklon za svoju suprugu za 10. godišnjicu braka. Izabrao je komad nakita na kojem piše “mojoj predivnoj supruzi”. Kada sam ga pitala želi li još nešto, rekao je da bi hteo još nešto da kupi, ali drugom kreditnom karticom i na drugi račun – prepričala je devojka čiji je video pregledan više milion puta.

@zozoroe What a good day to look out for other women? this happens too often. #fyp #whydomen #storytime #CTCVoiceBox #DayInMyLife #OikosOneTrip #funny #viral ♬ original sound – The Zoe Roe Show

Kada ga je pitala što mu tačno treba, upitao ju je ima li nešto na čemu se spominje devojka. Zoi je potom ispričala kako mu je pomogla da izabere poklon za prvu godišnjicu sa njegovom devojkom.

– Stavila sam poklone u kesice i morala sam na svaku da napišem “K” za Kristin koja mu je supruga i “L” za Lauru, devojku. Rekla sam mu da će im se jako svideti – nastavila je svoju priču.

Međutim, potom je otkrila kako je u kesicu sa poklonom za suprugu stavila nakit koji je trebao da pripadne njegovoj ljubavnici, dok je u njenu kesicu stavila poklon za suprugu.

– Upravo sam se setila da mu se žena zove Laura, a devojka Kristin. Valjda sam pobrkala kesice. Ups – kazala je ona. Odmah se pokrenula prava debata da li je trebala to da učini. Dok su joj mnogi čestitali na tome što je učinila, bilo je i onih koji smatraju kako u te stvari prodavačica ne sme da se meša.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar