UGAŠEN Jutjub kanal Bake Praseta: Širi mržnju, promoviše blud i nemoral, poziva na nasilje

Široj javnosti je poznat kao neko ko neretko vređa i omalovažava mlade ljude kako bi ostvario profit

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Jutjub (Youtube) kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, jutros je ugašen.

Od početka Jutjub kanal Bake Praseta promoviše nasilje, provociranje, blud i nemoral, luksuzan život, iživljavanje nad slabijim, kao i iživljavanje nad devojkama i ženama!

Podsećamo, istražni organi vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, sumnjiči se za utaju poreza i više prevara na Internetu.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, široj javnosti je poznat kao neko ko neretko vređa i omalovažava mlade ljude kako bi ostvario profit i rezultat na svom Jutjub kanalu, pokušavajući da uništi konkurenciju, a sebi pribavi veći broj pratilaca.

Slučaj Kike Đukić, mlade jutjuberke koja je na sebe digla ruku nakon višemesečnog maltretiranja od strane Bake Praseta, potresao je čitavu Srbiju i region, ali ona nije jedina njegova žrtva.

Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal je povodom saznanja da je Bogdan Ilić putem Interneta u određenom vremenskom periodu pozivao zainteresovana lica da investiraju novac u tzv. “kripcxcto-projekat QubitTech”, koji je predstavljao platformu za piramidalno prevarno investiranje u posebne tzv. “blokčejn digitalne tokene”, uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Odeljenju za VTK SBPOK MUP RS. On je ovim povodom i saslušavan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar