Divlja zver ZAKLALA čoveka na spavanju: Nešto čudno se dešava, oni obično ne diraju ljude

Čovek je preminuo od teških povreda na vratu, dok je njegova žena u teškom stanju u bolnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/WildFilmsIndia

Jedan par u državi Gudžarat u Indiji napao je leopard na spavanju, muškarac je podlegao povredama, dok je žena kritično.

Leopard je ubio čoveka i teško ranio njegovu ženu nakon što ih je napao dok su spavali. Napad se dogodio u utorak oko 3 sata ujutru u državi Gudžarat, na zapadu Indije, izvestio je Indijan Ekspres. Par je spavao u napuštenoj bolnici u blizini sela Jambuda u okrugu Visavadar kada se leopard približio.

Čovek je preminuo od teških povreda na vratu, dok je njegova žena u teškom stanju u bolnici.

Leopardi su vešti predatori, ali obično ne napadaju ljude iz vedra neba. U sličnim incidentima ranije, leopardi su bili očajne za hranom, izgledale su mršavo i izgladnelo. Još nije jasno u kakvom je stanju bio ovaj leopard.

U blizini sela su postavljeni kavezi u pokušaju da se uhvati leopard. U julu je 80-godišnju ženu usmrtio leopard u njenoj kući u okrugu Amreli u Gudžaratu, oko 40 milja od Džambude.

Žena, koja je bila slepa, spavala je u svom domu kada je leopard napao, rekli su zvaničnici šumarstva za Tribjun u to vreme. Meštani su požurili na lice mesta nakon što su čuli ženine pozive u pomoć, ali je ona podlegla povredama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar