Osam godina nisam imala odnose s mužem, uvek me odbija, a onda sam otkrila šta radi svake noći u 2 ujutru

Ona ne zna kako da reši ovaj problem, i boji se da će joj to uništiti brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/ ilustracija

Na početku braka, sve je bilo sasvim drugačije – njih dvoje bukvalno nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog, a potom se iznenada sve promenilo.

U priči anonimne Engleskinje će se verovatno mnogi prepoznati.

– Kada smo se venčali, moj suprug je imao nepresušnu želju za vođenjem ljubavi. Radili smo to svuda gde smo stigli, a ponekad sam se pitala da li je on zavisnik od intimnih odnosa – priča Britanka i nastavlja:

– Međutim, sve se promenilo pre osam godina kada je on povredio nogu. Tada nije mogao redovno da vežba, počeo je da jede brzu hranu i naglo se ugojio. Od tada nijednom nismo vodili ljubav. Sve što je moguće sam probala, ali uzalud.

Foto: Shutterstock

– Kupovala sam seksi veš, govorila mu da ga volim i da mi je i dalje privlačan. Ali, on me je uvek odbijao… Pokušala sam da razgovaram sa njim, ali sam naletela na zid ćutanja. Predložila sam mu i da ode kod lekara, ali on je odmah rekao da to ne dolazi u obzir. Jasno je da je u depresiji, ali i ja sam sve frustriranija jer on bukvalno ne želi da me dodirne. Jedini način da me pomazi je da ga uhvatim za ruke i nateram ga da me zagli – očajna je žena.

– Da stvari budu još gore, otkrila sam šta krije od mene. Jedne noći sam se trgla iz sna i čula šumove u kuhinji. Kada sam ga videla kako sedi za stolom sa ogromnim pakovanjem čipsa i osam krofni, nije mi bilo dobro. On ima 47 godina i rekla sam mu da neće doživeti 50. rođendan ako nastavi ovako – iskrena je ona.

Foto: Shutterstock

– Očajna sam! Plakala sam toliko puta i ne znam šta da radim. Osećam se toliko usamljenom. Mogu da živim bez vođenja ljubavi, ali ne mogu bez malo nežnosti. Odbio me je toliko puta… Imam osećaj kao da umire pred mojim očima – napominje Engleskinja.

– Došla sam u fazu da sam čak iz dnevne sobe sklonila naše stare slike. Ne mogu više da nas gledam nasmejane i zagrljene na plaži, kao da se radi o nekim drugim ljudima. Šta ja uopšte, mogu da uradim kada je on očigledno izgubio bilo kakvo interesovanje za mene. O ljubavi i da ne govorimo – zaključila je žena.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar