Od ovoga ne može GORE: Devojka (30) uradila DNK test i otkrila ko je zapravo dečko sa kojim je 6 godina

Istina ju je šokirala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Usvojena žena tvrdi da je otkrila da joj je pratner zapravo brat kada je par odlučio da zajedno uradi DNK testove kako bi saznali više o svojim porodicama.

Kada provedete godine s jednim partnerom, zajedno ćete doživeti brojne važne prekretnice. Isto vredi i za ovaj par koji je bio šest godina u vezi i napravio “sve” što biste očekivali od para koji je proveo toliko godina zajedno. Od upoznavanja porodica do planiranja budućnosti, mislili su da su pronašli svoju drugu polovinu. Ali, budućnost para ostala je da visi o koncu, a njihova sreća je uništena nakon šokantnog otkrića.

Par je ostao slomljenih srca nakon što su saznali da su zapravo brat i sestra. Nisu to ni slutili jer su oboje usvojeni u ranoj dobi, ali kada su DNK testovi, koje su napravili u nadi da će saznati više o njima samima, otkrili istinu koju nisu očekivali, par je bio slomljen.

Zapanjujuća priča otkrivena je nakon što je devojka podelila svoje iskustvo korisnicima Reddita:

– Upravo sam saznala da sam u vezi sa svojim biološkim bratom šest godina. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom većinu vremena dok ovo pišem. Osećam se čudno zbog toga. Usvojena sam kao beba, ali nisam znala da sam usvojena do srednje škole. Nisam se osećala izdano niti mi je bilo stalo. Volim svoje roditelje i moji roditelji vole mene. Koga briga ako nisu moji pravi roditelji. Moj dečko je takođe usvojen, a kad smo se upoznali, to je bila jedna od zajedničkih stvari koje smo imali na neki način jer smo oboje saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreće i dobre porodice. Nisu nas prebacivali od udomitelja do udomitelja.

– Naš odnos je bio i još uvek je odličan. Vrlo brzo smo se razumeli. Brzo smo se svideli jedno drugome. Nikada nisam upoznala nekoga i osetila trenutnu privlačnost i bliskost. Sada znam da je uteha i bliskost rezultat toga što je on moj brat. Nije moj polubrat, on je moj rođeni brat. Učinili smo sve što par koji je zajedno šest godina može učiniti. Rekli smo da se volimo, imali smo seks, slavili godišnjice, upoznali porodice jedno drugog. Drago mi je što smo se oboje rano složili da ne želimo da imamo decu pa se to nikada nije dogodilo – objasnila je anonimna žena.

Zatim je dodala:

– Ne želim se nositi sa zdravstvenim rizicima i odgajati decu pa da deca saznaju da su njihovi roditelji zapravo brat i sestra. Otkrila sam to kad smo radili DNK test da vidimo svoje poreklo i šta smo točno. Naručila sam dva za oboje, pljunuli smo u tubu i poslali to. Trebalo je oko mesec dana da stignu rezultati nakon čega sam se vratila i bila sam uzbuđena i htela da vidim šta smo, ali pre nego što sam uspela da dođem do toga, videla sam da smo brat i sestra. Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sam sad saznala ovu informaciju i nisam rekla svom dečku. Stvarno se nadam da su pogrešili, ali stvari mi sada nekako počinju imati smisla. Uvek nam kažu “Vas dvoje tako ličite” ili “On je tvoja muška verzija.” I pre ovog testa, uvek su nas upoređivali.

– Uvek smo se smejali tome, ali ja sam provela jutro gledajući naše zajedničke slike i shvatila da zaista izgledamo jako slično. Izluđuje me i ne znam šta da radim. Još uvek volim svog dečka-brata i zajedno smo 6 godina. Imamo zajedničku kuću i celi svoj zajednički život. Nadam se da ovaj test nije istinit i uskoro ću napraviti pravi test, ali hvata me panika. I dalje ga vidim kao ljubav svog života – objasnila je.

Njegova reakcija

– Ovo sam objavila neki dan, ali od tada sam mu pokazala rezultate i on je saznao da smo brat i sestra. Ne želi da paniči niti da donosi velike odluke dok ne napravimo pravi test negde i dobijemo pouzdane rezultate, ali mogu reći da je izbezumljen i bilo je čudno ležati u krevetu kraj njega.

Objava je od tada postala viralna i podeljena je na brojnim platformama. Jedna osoba je napisala: “To bi verojatno bilo poražavajuće.” Druga osoba se složila: “To je stvarno tužna situacija. Zamislite kako bi to bilo teško svariti.”

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sretnu se momak i devojka i prvo moraju da rade dnk test pa test HIV pa test Hepatitisa pa test na Coronu pa test na majmunske boginje pa test naslednih bolesti... .pa se pitaju na kraju sta smo ono hteli !

    Odgovori

Ostavite komentar