Jovanu Jeremić primili u BOLNICU: Evo sa kojim zdravstvenim PROBLEMOM se voditeljka bori

Tokom boravka u Banjaluci obavila pregled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Voditeljka Jovana Jeremić je, tokom posete Banjaluci, odlučila da u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske ode na pregled glasnih žica.

– Tokom boravka u Banjaluci voditeljka je obavila pregled glasnih žica u Klinici za uho, grlo i nos UKC-a. Tom prilikom izrazila je zadovoljstvo opremljenošću UKC-a, kao i stručnošću kadra i zahvalila je načelniku Dmitru Travaru i generalnom direktoru UKC Republike Srpske Vladi Đajiću i pružila mu podršku za sve što radi za pacijente Republike Srpske i regiona – stoji u objavi, piše piše Srpskainfo.

Foto: ATAImages

Podsetimo, Jovana je krajem jula na društvenim mrežama objavila da je išla na pregled glasnih žica, umirivši pratioce rečima da je sve u redu, kao i da je od lekara dobila pohvalu.

– Bila sam samo na kontroli, rekao mi je doktor da je sve u redu i da imam posebne glasne žice, ne znam kako on to vidi. Jedna je samo na donjem delu malo zadebljana i radiću ultrazvuk štitne žlezde, čisto radi reda. Rekao je da je sve u redu, hvala Bogu, i da imam posebnu boju glasa koju ljudi vole-  rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Srpska info

Komentari (1)

Ostavite komentar