Malo ko zna da je baš ON bivši muž Ruške Jakić: Ostaćete u ČUDU kada vidite ko je u pitanju

Za sebe kaže da je bila velika zavodnica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

Ruška Jakić je srpska novinarka, voditeljka i urednica emisije „Ljubav i moda“ koja je emitovana na mnogim televizijama u Srbiji. Rođena je 1938. godine u Beogradu, gde i danas živi i radi. Popularnost je stekla još u bivšoj Jugoslaviji. Premda novinarka po profesiji, među prvim je damama sa domaće javne scene koja je otvoreno progovorila o mnogim tabu temama. Za sebe kaže da je bila velika zavodnica i jedna od najpoželjnijih Beograđanki.

Televizijska publika ju je upoznala kao autorku, urednicu i voditeljku emisije „Ljubav i moda“ koja se skoro tri decenije emituje na mnogim televizijama. Osim toga, Ruška je sa Dankom Novović i Brankom Vučković vodila emisiju „Draga Saveta“ koja je emitovana na programu „Prve TV“.

Foto: Printscreen

Pojavila se i u trećem delu kultne komedije „Mi nismo anđeli“ čiji podnaslov je „Rok en rol uzvaća udarac“, te dokumentarnom filmu „Biba Struja“. Ruška Jakić se novinarstvom bavi dugi niz godina. Ipak, prepoznatljivost joj je donela autorska emisija „Ljubav i moda“. Emisija je započela s emitovanjem 1992. godine na Televiziji „Pink“.

Ruškini gosti su bile brojne poznate ličnosti iz sveta glume, muzike, sporta i politike, ali i „obični“ ljudi koji su svojim „neobičnim“ pričama doprinosili gledanosti tog TV formata. Ipak, najveća „zvezda“ emisije bila je sama Ruška Jakić koja je po prvi put progovorila o mnogim tabu temama.

Autorka je priznala da je tokom 20 godina emitovanja promenjen koncept emisije, pa su se tako menjali gosti i teme. Više pažnje je posvetila uspešnim ženama koje su pokazale da mogu da pariraju muškarcima u „njihovom svetu“. Ono što se ne menja jeste njena energija i čuvena najava „Dobro veče! Ja sam Ruška Jakić. Neki me vole, neki me mrze, a ja za sebe mislim da sam fantastična.“

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ruška Jakić se tri puta udavala, a prvi brak poznate voditeljke bio je sa glumcem Dejanom Đurovićem. Kako je nedavno otkrila u svojoj ispovesti, prvi muž nije imao hrabrosti da joj u početku priđe, a kasnije je postao njena najveća ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Dejan Đurović je srpski je glumac i voditelj, njegov glas postao je izuzetno popularan posle sinhronizacije čuvene naučno obrazovne serije “Opstanak”. Bio je član glumačke ekipe serije “Neven”, gde su ga gledaoci zapazili u ulozi Čika Petronija i voditelja daštanja. Od osamdesetih godina poznat je i po odličnom vođenju emisija posvećenih popularizaciji klasične muzike Televizije Beograd. Već više od 30 godina vodi popularnu emisiju “Dragstor ozbiljne muzike” na radiju Beograd 202.

Drugi propali brak uticao je i na njenu ćerku koja je, mnogo godina kasnije priznala da je osećala snažan bol jer je izgubila drugog najvažnijeg čoveka u njenom životu.

Nakon što se i sa trećim suprugom razvela, voditeljka je izjavila da su svi njeni muževi bili nesrećni jer su bili muževi Ruške Jakić, ali da ih ona i dalje obožava kao i oni nju. Osim toga, ne krije da se još uvek nada da će se pojaviti čovek koji će najzad otkriti tajnu koje se zove „Ja, Ruška“.

Foto: Printscreen/ RTV Pink

U intervjuu koji je 2013. godine dala jednom domaćem tabloidu je priznala da je dobijala ponude da učestvuje u popularnim rijaliti šou programima, poput „Velikog brata“, ali je odbila uz obrazloženje da „ima svoj život i svet i da ne želi da proda ime za šaku dolara“.

Iz prvog braka je dobila ćerku Anu Nadežić. Međutim, samo tri meseca nakon rođenja, suprug je napustio nju i dete. Ruška se četiri godine kasnije udala za muzičara Vojina Mulina. Kako je jednom prilikom njena ćerka ispričala, Mulin je predstavljao pravu očinsku figuru u njenom životu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Espreso

Komentari (2)

Ostavite komentar