Kakav lažov, strašan lažov! Jeremić pao najniže: Priznao dokumenta lažne države, pa za to optužio Vučića

Vuk Jeremić još jednom je pokazao da nema srama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kad pomislite da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne može niže da padne, Vuk Jeremić nas uveri da ipak može još niže.

Vuk Jeremić je na svom Tviter nalogu reagovao na objavu visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja, koji se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zbog toga što mu očigledno smetaju pohvale evropskih zvaničnika upućene predsedniku Vučiću zbog preduzimljivosti da uvek radi u korist srpskog naroda.

– Jedina promena u odnosu na pređašnje stanje je to što će Srbija početi da priznaje dokumenta takozvanog “Kosova”, što do sada nije bio slučaj. Sve drugo je ostalo isto. Ono što smo dobili zauzvrat su pohvale za Vučića od strane zvaničnika EU. I zeleno svetlo da nastavi da gazi – naveo je Jeremić u objavi.

Foto: Printscreen

Naime, upravo su Jeremić, Borko Stefanović i Boris Tadić 2011. godine potpisali sporazum kojim je Albancima sa Kosova i Metohije bilo omogućeno da u Srbiju ulaze sa prištinskim dokumentima, samo su uz ta dokumenta dobijali papir, a sada će umesto papira na carinskim ispostavama biti postavljen poster.

I predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj i Aljbin Kurti i svi drugi upravo insistiraju da je ovo sada sprovođenje onoga što je potpisano 2011. godine, samo što se sada predsednik Srbije Aleksandar Vučić izborio za prava našeg naroda na KiM i pravo Srba da koriste naša dokumenta.

Lažov Vuk Jeremić inače je poznat kao čovek kome se cela Priština zahvaljivala preko naslovne strane jer im je svojom nesposobnošću pomagao u borbi za nezakonitu nezavisnost!

Albanci su ga slavili kao heroja, što dokazuje naslovna strana lista “Ekspres” iz 2010. godine, na kojoj su uz fotografiju Vuka Jeremića, na srpskom jeziku, napisali: “Hvala, Vuče”.

Podsećamo da postoje jasni dokazi koji Jeremiću vrlo lako mogu da osveže pamćenje, što možete pročitati u POSEBNOJ VESTI.

Nemoguće je zaboraviti da se Jeremiću bivši predsednik tzv. Kosova Hašim Tači zahvaljivao u Ujedinjenim nacijama što je omogućio nezavisnost lažnoj državi, o čemu više možete pročitati klikom OVDE.

Mnogo puta smo bili svedoci napada Vuka Jeremića, Borka Stefanovića i mnogih drugih na predsednika Vučića za greške koje su oni sami napravili, a zbog kojih su posledice trpeli građani Srbije.

Ono što Vuk Jeremić ne može da prihvati jeste da je predsednik Vučić postizanjem dogovora sa Prištinom izvojevao pobedu i pored svega što je potpisala bivša vlast, jer upravo tako se ponaša odgovorna država.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar