BRUKA! Ponoš napada Vučića zbog SVOJIH brljotina koje je napravio sa Jeremićem i Borkom Stefanovićem

Neviđeno licemerje Ponoša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Zdravko Ponoš, osnivač pokreta “SRCE” i kandidat na predsedničkim izborima održanim u aprilu, inače donedavno desna ruka Vuka Jeremića, bez srama je udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se lavovski bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

– Iskreno govoreći, ne verujem da se Vučić setio da ovako nešto naredi, ima pametnija posla, vidim da ne može da se snađe ni u onome što je otišao u Brisel – kazao je Ponoš prilikom jednog gostovanja.

Ovim je verovatno dostigao vrhunac licemerja, budući da je upravo Ponoš bio zamenik ministra spoljnih poslova od 2010. do 2012. godine. Da podsetimo, ministar spoljnih poslova je tada bio Vuk Jeremić, danas predsednik Narodne stranke, a prištinski mediji su se na naslovnoj strani zahvaljivali Vuku na doprinosu po pitanju proglašenja nezavisnosti, što možete pročitati u POSEBNOJ VESTI, dok mu se i Hašim Tači lično zahvalio u Ujedinjenim nacijama:

– Na kraju, najvažnija je odluka Međunarodnog suda pravde, koja je ako mogu da dodam bila na inicijativu Srbije od strane bivšeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, koja naglašava da Kosovo nije prekršilo nijedan međunarodni sporazum kada je proglasilo nezavisnost – rekao je tom prilikom Tači.

Dakle, predsednik Vučić je otišao u Brisel da bi ispravio brljotinu sa tablicama i ličnim kartama bivše vlasti, kao i njihovu brljotinu sa odlukom Međunarodnog suda zbog pogrešno postavljenog pitanja.

Valja podsetiti i ko je zaista odgovoran za problem sa tablicama i ličnim kartama. Naime, Borko Stefanović takođe se našao pozvanim da “kaže koju” o situaciji na KiM i odnosu srpskih vlasti, ali ko će na koga ako ne svoj na svojega, te je tako upravo čovek iz Narodne partije Stefan Jovanović podsetio Stefanovića  da je sporazum o registarskim tablicama potpisao upravo on i da sada samo ubiramo “plodove” istog.

– Pretpostavljam da je zbog toga što je upravo taj sporazum o registarskim tablicama i kretanju između centralne Srbije i južne srpske pokrajine zapravo potpisao gospodin Stefanović i on je ispregovarao to što, eto, nažalost danas su posledice toga da se lične karte i registarske tablice ne priznaju – objasnio je Jovanović, o čemu detaljnije možete čitati OVDE.

Koliko god se Ponoš, Jeremić, Borko Stefanović i slični trudili da za svoje greške okrive predsednika Vučića, koji se grčevito bori za Kosovo i Metohiju i opstanak našeg naroda, ne vredi im jer dokazi za njihove postupke postoje, a građani dobro pamte ko je šta uradio.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar