DOKAZI ih demantuju: Jeremić i Stefanović krive Vučića za probleme u vezi sa KiM koje su ONI stvorili

Jeremić i Stefanović pokušavaju da prebace krivicu na predsednika Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, kao po običaju, napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za greške koje su lično oni napravili, a posledice istih sada trpe građani Srbije.

Kao i mnogo puta, i sada pokušavaju da napadnu Vučića zbog politike prema Kosovu i Metohiji i nametnu mu sve ono što su oni ispregovarali i dogovorili za vreme svoje vlasti.

Naime, Jeremić u svojim napadima pominje “ustupke koje je srpska strana napravila”, očigledno zaboravljajući da je upravo on jedan od najzaslužnijih što je lažna država Kosovo proglasila nezavisnost.

Ipak, postoje jasni dokazi koji Jeremiću vrlo lako mogu da osveže pamćenje. Podsećamo, prištinski mediji su se na naslovnoj strani zahvaljivali Vuku Jeremiću na svom doprinosu po pitanju proglašenja nezavisnosti, što možete pročitati u POSEBNOJ VESTI, dok mu se i Hašim Tači lično zahvalio u Ujedinjenim nacijama:

Foto: Printscreen

– Na kraju, najvažnija je odluka Međunarodnog suda pravde, koja je ako mogu da dodam bila na inicijativu Srbije od strane bivšeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, koja naglašava da Kosovo nije prekršilo nijedan međunarodni sporazum kada je proglasilo nezavisnost – rekao je tom prilikom Tači.

Vukov partner u napadima na predsednika Vučića i bežanju od sopstvenih grešaka Borko Stefanović takođe se našao pozvanim da “kaže koju” o situaciji na KiM i odnosu srpskih vlasti, ali ko će na koga ako ne svoj na svojega, te je tako upravo čovek iz Narodne partije Stefan Jovanović podsetio Stefanovića  da je sporazum o registarskim tablicama potpisao upravo on i da sada samo ubiramo “plodove” istog.

– Pretpostavljam da je zbog toga što je upravo taj sporazum o registarskim tablicama i kretanju između centralne Srbije i južne srpske pokrajine zapravo potpisao gospodin Stefanović i on je ispregovarao to što, eto, nažalost danas su posledice toga da se lične karte i registarske tablice ne priznaju – objasnio je Jovanović.

Ma koliko se trudili da za sve okrive predsednika Vučića, koji se grčevito bori za Kosovo i Metohiju i opstanak našeg naroda, ne vredi im jer dokazi za njihove postupke postoje, a narod pamti!

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar