SKANDAL! Đoković optužen da je uzeo pare da snimi ovaj intervju: Sraman napad na Novaka zgrozio Srbiju!

Ovaj čovek iz dana u dan potvrđuje koliko ne voli srpskog tenisera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nikola Gligic/Starsport.rs ©

Ben Rotenberg je novinar koji je nebrojano puta režirao napade protiv Novaka Đokovića, pa ne čudi što je opet uradio isto.

Američki žurnalista se na svom Tviter nalogu bavio činjenicom da pojedini ljudi plaćaju svoja gostovanja u podkastima kako bi došli do popularnosti i kako bi prodavali svoje proizvode, a ona se, gle čuda, setio srpskog tenisera.

Izvukao je snimak iz 2020. godine kada je Novak tokom pandemije pravio intervjue sa ljudima koje ceni, a Rotenbergu je za oko zapao Červin Džafari.

Gostujući kod Novaka, Džafari je pričao o  menjanju molekularne strukture vode, ali je ljudima i preporučivao zmijsko ulje koje proizvodi.

– Pričam o Červinu Džafariju, prodavcu zmijskog ulja koji je koristio platforme Novaka Đokovića da uvali ljudima veliki asortiman skupih prevaratnskih proizvoda, kao i mnogo apsolutnih budalaština na vrhuncu pandemije 2020. godine – napisao je Rotenberg i time indirektno optužio da je primio mito za ovaj snimak.

Suvišno je pričati da ovo nema nikakve veze sa istinom. Kome bi normalnom palo na pamet da čovek koji zarađuje milione dolara uzima novac za snimanje video snimaka…

 

Bonus video:

Zvezdina bomba u ponoć: Crveno-beli završili veliki transfer posle Pjunika!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar