Ustaše ne miruju, hoće NOVU OLUJU! Srbin sa ženom došao u Knin u rodnu kuću, na autu im osvanulo “Za dom”

Ovaj slučaj samo je jedan u nizu napada ustaša na Srbiju i srpski narod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Ustaše očigledno ne miruju u napadima na Srbiju i srpski narod. Jedna zločinačka akcija “Oluja” im po svemu sudeći nije dovoljna, te konstantnim napadima žele da je ponove.

Da su hrvatskim ustašama Srbi rak-rana, između ostalog, pokazuje i slučaj koji se dogodio u Kninu u sredu, a koji je oštećene ostavio u potpunom šoku.

Jedna žena se sa mužem koji je srpskog porekla vratila iz Australije u rodni Knin na letovanje, a tamo su doživeli vrlo neprijatnu situaciju.

Naime, na njihovom automobilu beogradskih registracija koji su pozajmili od muževljevog brata, koji je bio parkiran ispred njene porodične kuće, zatekli su išarani ustaški pozdrav “Za dom”.

Ovo se dogodilo u sredu oko 7.30, a oni su sve prijavili policiji.

– Auto smo parkirali ispred kuće. Kad sam ujutro izašla napolje, imala sam šta da vidim. Imam osećaj da je to svima ovde najnormalnija stvar, ali to nikako ne može biti normalna stvar u 21. veku. Policija je napravila zapisnik, ali to je materijalna šteta, to košta – rekla je očajna žena, pa dodala:

– Ili da možda napišemo s druge strane ‘Spremni’ pa da bude kako treba? Inače se ne bih uopšte nervirala, ali ovo mora da stane u jednom trenutku, to je glupost. Da ljudi imaju drugog posla, ne bi razmišljali o tome i radili takve stvari – rekla je ona.

– Policija nam je rekla da takve stvari najčešće rade deca. Ako je to istina, onda stvarno živimo u vrlo pogrešnom društvu. To je još žalosnije jer ta deca nisu ni živela u onom sistemu, nisu bila ni učesnici niti u planu – dodaje žena, koja se sa suprugom Srbinom preselila u Australiju još 1996.

– Dođemo ovde, trošimo novac, ulažemo u kuću, i onda vas dočekaju ovakve stvari. Kad se to dogodi, onda se čovek malo zamisli, koliko je to ustvari ispravno – zaključila je ona.

Ovakve situacije samo su pokazatelj kolika je mržnja ustaša prema srpskom narodu, te je očigledno da se ne smiruju u napadima na naš narod, zemlju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsetimo, orkestriranoj ustaškoj hajci protiv Vučića i Srbije nema kraja, a jasno je da je uzrok svemu to što Vučić govori o srpskim žrtvama i hrvatskim zločinima, ne dajući ih zaboravu. Pored toga, ustašama smeta što je Srbija na čelu sa Vučićem preuzela ulogu lidera u regionu i po mnogim pitanjima prestigla Hrvatsku.

Ustašama smetaju Vučić i jaka Srbija, a predsednikovo dobro vođenje politike očigledno predstavlja velike muke za za njih. Jasno je da će im Vučić biti kriv za sve dok god vodi mudru, vizionarsku politiku, kojom svom narodu i zemlji osigurava svetlu i bolju budućnost, uvek institirajući na miru i stabilnosti.

Podsećanja radi, hrvatska zločinačka akcija “Oluja” koja je dovela do egzodusa više od 220.000 Srba iz Hrvatske počela je 4. avgusta 1995. ofanzivom hrvatske vojske, policije i Hrvatskog vijeća obrane (vojska bosanskih Hrvata) na područja Banije, Like, Korduna i severne Dalmacije, odnosno na Republiku Srpsku Krajinu.

Područje zahvaćeno hrvatskom ofanzivom napustilo je gotovo celokupno srpsko stanovništvo. Kolone izbeglica na traktorima i drugim poljoprivrednim vozilima su preko područja pod kontrolom bosanskih Srba u zapadnoj i severnoj Bosni krenule put prema Srbiji.

Zločinačka operacija je zvanično trajala četiri dana i završila se padom Republike Srpske Krajine (RSK). Nešto manje od 2.000 Srba je u toj akciji ubijeno ili nestalo, dok je više od 220.000 njih utočište našlo u Srbiji i Republici Srpskoj. U srcima preživelih je neizbrisiva tuga, a svake godine se 4. i 5. avgusta otvaraju rane prošlog vremena za koje je nemoguće pronaći reč utehe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nista od ovoga se ne bi desavalo da smo pobedili u ratu. Hrvati bi bili iseljeni i Krajina cisto srpska. A imli smo gomilu oruzja, sta je bio problem, zasto smo porazeni?

    Odgovori

Ostavite komentar