Huligani UNIŠTILI srpsku zastavu, bacali farbu na SNS prostorije: Užasno DIVLJAŠTVO u Novom Sadu (VIDEO)

Kako se vidi na fotografijama ona je zajedno sa svojom ekipom odlučila da baca farbu po zidovima i izlogu prostorija Srpske napredne stranke u centru Novog Sada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Printscreen

Lažni ekolozi su u Novom Sadu ponovo pokazali pravo lice, te su pod velom “protesta” rušili i razbijali još jedan srpski grad, a među njima se posebno izdvojila osoba koja je Srbe nazivala fašistima a srpsko društvo fašističko, Aida Ćorović.

Kako se vidi na fotografijama ona je zajedno sa svojom ekipom odlučila da baca farbu po zidovima i izlogu prostorija Srpske napredne stranke u centru Novog Sada.

Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

Vandalima ovo nije bilo dovljno, pa su im zasmetale i srpske zastave koje su bile okačene na prostorijama SNS, pa su ih skinuli, što se može videti u snimku ispod:


Ovakvim ponašanjem su izgleda poslali poruku šta im je krajnji cilj – rušenje Srbije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (34)

  1. Hapsi gamad a baba Aidu ofarbajte u zeleno kad voli tako da se izjasnjava to su gamad koja su proterana iz svih bivsih republika i dosli kod nas da jedu govna ali odavde nece biti proterani nego u zatvor pa na prinudni rad da zaradi za troskove u zatvoru HAPSI GAMAD AKO POLICIJA NEPOCNE DA HAPSI HAPSICEMO MI GRADJANI KOJI CEMO OFORMITI NSU GRADJANSKU POLICIJU U SUDSTVO SVE ODJEDARED ZATO BOLJE DA DRZAVA RESI VO STO [PRE STA JE SLEDECE DA NAS NAPADNU NA PIJACI.

    Odgovori
  2. Protest protiv nečega što se ne uklapa u nečije stavove mogu da razumem ali da diraju srpsku zastavu e za to bi morali debelo da odgovaraju zašto im ona smeta

    Odgovori
  3. Nekome može da se sviđa ili ne Vučić, SNS ili neko drugi. Ali NIKO nema prava da skrnavi državna obeležja. NIKO NEMA PRAVA DA SKRNAVI SRPSKU ZASTAVU. ZASTAVA pripada Srbiji i srpskom narodu. SVAKO KO SKRNAVI SRPSKU ZASTAVU I SRPSKU HIMNU JE NEPRIJATELJ I IZDAJNIK SRBIJE I SRPSKOG NARODA I ZATO GA TREBA STRELJATI. U SRBIJI MORA DA SE PONOVO UVEDE SMRTNA KAZNA.

    Odgovori

Ostavite komentar