Prepoznajete li pevačicu? Harala je devedesetih, trpela je NASILJE od muža, evo kako sada izgleda (FOTO)

Dugo je trpela nasilje od bivšeg muža

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/estradnimuzičkivremeplov

Marijana Radovanović, poznatija kao Maja Marijana, bila je jedna od najpopularnijih i najlepših pevačica devedesetih. Rođena Beograđanka ima dve ćerke – Anđelu, iz braka sa Željkom Stefanovićem i Milicu, iz vanbračne zajednice sa Mladenom Šmakićem.

Pre nekoliko godina vest da ju je Mladen tukao šokirala je javnost. Zbog nasilja koje je prvo trpela godinama, prijavila ga je policiji na nagovor lekara.

-Iz Urgentnog centra smo primili poziv oko jedan sat posle ponoći. Kad smo stigli u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo natečeno i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Bila je izuzetno potresena, ali i uplašena. Počela bi da priča, a onda bi iznenada ućutala. U nekoliko navrata nam je čak otvoreno rekla da se plaši kako će se njen suprug ponašati kad sazna da ga je prijavila- rekao je tada izvor iz istrage.

-Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila – izjavila je tada Maja Marijana u policiji.

Takođe, on ju je svojevremeno udarao i pred kolegama. Kako se navodilo, tokom snimanja jednog spota sa Dejanom Matićem išamarao ju je naočigled svih. Sa druge strane, tu crtu pokazao je i pred prijateljima. Jednom prilikom, prvo su se posvađali, pa je on u besu krenuo da psuje Majinog prijatelja. U jednom momentu ga je i šutnuo.

-Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku – izjavila je tada pevačica.

Posle raskida, ostali su u korektnim odnosima, a krajem prošle godine si u uslikani zajedno na koncertu Dragana Kojića Kebe.

-Mladen i ja poslovno sarađujemo. Svoje račune plaćam sama i nemam želju ni potrebu da se pravdam za bilo šta, što druge ne ugrožava – rekla je Marijana posle događaja.

Danas, Maja Marijana uživa sa svojim ćerkama, i dalje se bavi muzikom, ali je retko viđamo. Ipak, nije se nimalo promenila. Šta više, kako vreme prolazi sve je lepša.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar