OVA Srpkinja je NAJBOGATIJA žena na svetu: Postala MILIJARDERKA, a njena priča podseća na bajku (FOTO)

Njena životna priča liči na bajku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Odrasla je u skromnoj porodici, ali kada se razvela od najbogatijeg muškarca na svetu, sve svoje probleme je rešila. Ovo je životna priča Slavice Eklston.

Slavica Radić, Srpkinja, koja se dobro udala za nekadašnjeg šefa Formule 1 i postala nenormalno bogata.

Slavica Eklston je bivša žena Bernieja Eklstona sa kojim je dobila dve prelepe ćerke, a danas se vodi kao najbogatija žena na svetu. Imovina koja se vodi na njeno ime procenjuje se negde oko 1,2 milijarde dolara, a nekada je vodila potpuno skroman život.

Od roditelja Jove Radića i majke Ljubice Malić, Slavica je veći deo detinjstva provela u Bosni i Hercegovini u selu svog oca, koje se zove Maglajana. Mako n razvoda njenih roditelja, Slavicu je odgajila majka i bila je prinuđena da se osamostali od malih nogu.

Početkom 80-tih ona je zaradila i svoj prvi novac, baveći se modom. Bila je modelsica, a tada je završila i na duplerici tadašnjeh magazina “Start”. Tako je završila u Milanu, gde je i radila kao manekenka za brojne klijente, uključujući i Armani. Dok je radila promotivni događaj Formule 1 za Armani 1982. godine u Monzi, tada dvadesetčetvorogodišnja manekenka je upoznala pedesetdvogodišnjeg šefa Formule 1, Bernija Eklstona.

Foto: Shutterstock

– Proklinjala sam i vrućinu i trku i sela na neki zidić da zapalim cigaretu. Čim me je Berni video pozvao me je u svoj ‘Moto-hotel’. Bila je to njegova pokretna kancelarija u luksuzno opremljenom autobusu. Pozvao me na piće, ali nismo mogli da razgovaramo previše jer ja nisam znala engleski, a on nije znao Italijanski. Ostavila sam mu broj telefona ali – pogrešan. Morao je okrenuti pola sveta da bi došao do mog broja i za nekoliko dana je uspeo da me pronađe – ispričala je novinarima devedesetih Slavica, nakon što je već neko vreme živela u Londonu i bila sretno udata za jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

– Zgrada je sva bila u staklu, a prva četiri sprata su bile kancelarije, dok je gornjih pet spratova bio naš stan sa pogledom na London, a na zadnjem spratu je bio i bazen – rekla je tada Slavica, ali ubrzo je shvatila neke stvari. Stalno je po zgradi sretala poslovne partnere svog muža, pa je zbog toga morala paziti kako se oblači, nije smela da obuče trenerku nikada kada ide sa decom u park.

A onda se desilo 2008. godine kada se njihov brak raspao. To su prve otkrile britanske novine koje su i objavile da se slavica odselila iz njihovog gnezda i da je unajmila i advokata.

Šef Formule 1 je to odmah demantovao i tvrdio je da se preselila privremeno jer joj smeta buka koja dopire sa gradilišta, ali istina je bila sasvim drugačija. Slavica je ostavila Bernija.

Kao razlog razvoda je taj što je on bio okupiran poslom i to je njihov bračni život trpeo, čak je jednom i izjavila da nema ništa braka.

– Šta da imam od njega? Dolazi s posla posle osam, večera i ode da spava. Čak i ako je na odmoru, ne može dva minuta da bude miran. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima – rekla je Slavica tad.

Brakorazvodna parnica 11.marta 2009. godine trajala je tačno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rešenje.

Brzo i lako su se dogovorili oko podele imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u dionicama, a danas je krasi titula jedne od najbogatijih žena na svetu.

BONUS VIDEO:



Izvor: najžena.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar