ŠOK OBRT! Ivan zabetoniran tri godine, ćerka tvrdila da se nedavno videla s njim – policajcu sve PRIZNALA

Ovom policajcu ni na kraj pameti nije bilo, dok je bio na snajinoj sahrani, do kakve će bolne istine stići samo nekoliko sati posle toga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Privatna arhiva, Facebook

Tri godine je Nenad Stojanović (48) od snaje Biljane (38) dobijao redovne “izveštaje” o tome kako mu je rođeni brat Ivan (40). Nijednog jedinog trenutka nije mogao ni da pretpostavi da Ivan nije u Rusiji, već da njegovo telo čami na dnu velikog betoniranog bureta u Biljaninoj porodičnoj kući.

Ovom policajcu ni na kraj pameti nije bilo, dok je bio na snajinoj sahrani, do kakve će bolne istine stići samo nekoliko sati posle toga.

Ovaj policajac, koji je i pronašao telo svog brata, do detalja je za Objektiv ispričao sve što je prošao proteklih dana, ali i kakvu je mrežu laži osmislila i isplela Biljana kako bi, najverovatnije, prikrila jeziv zločin.

– Sa Ivanom nisam bio u kontaktu od 2014. godine. Tada sam pravio punoletstvo detetu, a oni nisu želeli da dođu. Vadili su se na najmlađe dete, sina. To je bio trenutak u kome su brat i snaha počeli da me izbegavaju i ne razgovaraju sa mnom – počinje Nenad svoju ispovest za Objektiv.

SLUČAJAN SUSRET I SUZE

Informacije o tome šta mu se dešava sa bratom počeo je da dobija prošle godine, i to sasvim slučajno.

– Bio sam u patroli kada sam video Biljanu na ulici. Prišla mi je i počela da plače. Grlila me je i izvinjavala uz reči: „Nisam ja kriva što nismo došli, kriv je tvoj brat. Nije hteo da nas pusti.” Rekao sam da se ne ljutim i pitao za Ivana. Rekla mi je da se javlja i da je dobro – kaže brat čoveka čije je telo pronađeno u betoniranom buretu.

Kako kaže, od tada je nastavio da održava kontakt sa njom i mnogo češće je pitao za bratovljevo zdravlje.

– Kad je krenuo rat u Ukrajini, opet sam je sreo. Tada mi je rekla da je krenuo iz Rusije za Srbiju. Posle nekoliko dana, pozovem je, a ona kaže da je zaglavljen u Mađarskoj, da su javili da je postavljena bomba i da čeka. Osetio sam da nešto nije u redu, ali pomislio sam da se Ivan tamo oženio i da zapravo laže porodicu o svom dolasku – objašnjava nam Nenad.

Pre izvesnog vremena naš sagovornik se čuo sa Biljanom i ona mu je rekla da je Ivan stigao u Srbiju.

– Rekla mi je da je u Beogradu i da je kupio stan, da je tamo njihova najstarija ćerka Kristina i da ide da polaže prijemni na Pravnom fakultetu u Beogradu, kao i da će se i ona i deca preseliti tamo.

Pre nekoliko dana pozvao je bratanicu da vidi kako je prošla na prijemnom.

– Rekla mi je da je bila na fakultetu. Pitao sam je da li je videla stan, rekla je da jeste, da je baš lep, i da je i oca videla. U sredu oko jedan sat noću Biljana je nestala, taj dan je moj otac bio kod njih. Kaže da je bila lepo raspoložena i nasmejana – prepričava Nenad.

ŠOKANTNO PRIZNANJE

Od Biljaninog nestanka, Nenad je neprestano bio uz njenu decu, a primetio je i da najstarija Kristina upala u depresiju i da joj je loše.

– Rekao sam joj da je vodim kod lekara. Kad smo bili u kolima, rekao sam joj da mi kaže istinu. Priznala mi je da nije bila ni u Beogradu ni na fakultetu, da ne postoji stan i da nije ni videla oca. Kada sam je pitao zašto me je slagala, samo je rekla da je morala. Narednih dana Nenad je bio u Velikom Trnjanu, a u nedelju su mu neki rođaci rekli da je došao Biljin ljubavnik Aleksandar.

– Rekao im je da pogledaju desno u pomoćnom objektu, odnosnu u štali, jer tamo ima zlata. Kad su ljudi ušli, zatekli su u Biljanu, a pored nje dve bočice, nož i paklu cigareta – tvrdi Nenad.

Ubijen nožem ili sekirom

Prema prvim rezultatima obdukcije, na telu pronađenom u betoniranom buretu postoje stari tragovi uboda oštrim predmetom – ili sekirom ili nožem.

Obdukcija je urađena u Institutu za sudsku medicinu u Nišu.

Piše: Aleksa Momčilović 

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 1. JUL 

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar