“Sad sam došao u junu na more i VIŠE NIKAD”: Srbin na mrežama izazvao LAVINU komentara – odgovori su hit

Pojedini članovi grupe su u komentarima ispod posta pisali da su saglasni sa njim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama se uveliko vode rasprave oko destinacije za letovanja, cena hrane, pića, ležaljki na omiljenim letovalištima Srba, ali i kada j pravo vreme za uzimanje godišnjeg odmora i odlaska na plažu.

Takve polemike gotovo svakodnevno možemo da pročitamo u grupama na društvenim mrežama, a ovog puta rasprava se pokrenula u grupi Grčkainfo na Fejsbuku nakon što je jedan turista napisao da je ove godine otišao u junu na more i više nikad.

– Sad sam došao u junu na more i više nikad. Napolju hladnjikavo, a u vodi još više. Duva vetar. Ceo život išao polovinom jula na more. Sad se našao da pametujem. Slušao neke da se kupaju u maju. Ma, i ja sam se kupao u januaru kad sam bio u Solunu, al` u kupatilu – napisao je on u objavi i time pokrenuo pitanje kada je najbolji period za letovanje.

Pojedini članovi grupe su u komentarima ispod posta pisali da su saglasni sa njim, te i da nikada ne odlaze na more u maju ili junu pre sezone.

– Tri puta smo bili u Pefkiju u julu. Obožavamo plažu Elinika, nekih 18 kilometara od Pefkija. Sve je prelepo. Cene povoljne. Prava Grčka, ali voda ledena. Moji se slabo kupali, jedino ja – piše u prvom komentaru:

– Uvek idem krajem jula i početkom avusta 20, 30 dana u Paraliju, ali sam jedne godine išao dva puta. Prvi put krajem maja. Moj drug je imao opekotine od sunca, a u Srbiji su se jakne nosile, tako da sve zavisi od godine – stoji u drugom.

Ipak, jedna članica grupe je napisala da je već krajem maja bila na moru i da se kupala.

– Raspitajte se gde se ide u maju, junu zavisi od mesta. Negde je hladnije more i nije prijatno. Mi godinama otkad smo u penziji idemo u junu na Sitoniju zadnjih godina prelepo. Toplo more, nema gužve ni na putu, ni na granici, a ni na plaži. Raj – stoji u jednom od komentara:

– U pravu je čovek, mi isto tako svaku godinu išli krajem jula, početkom avgusta i svaki put bilo toplo more, kiša nema. Jednom rekli da idemo posle 20. juna da nam ne bude vruće. Bili smo tada u Metamorfoziju kad dođe jedna bura, isipalo se tri dana nismo izašli od hotela nekoliko puta otišli u more, a samo tri dana smo se kupali i više jun nikad.

– Ja sam sad u maju bio na Tasosu i bilo je super – podelio je svoje iskustvo sa drugima jedan od članova grupe.

BONUS VIDEO:



Izvor: grckainfo

Komentari (4)

  1. Za mene, koji sam se navikao na Jadran, more u Grčkoj je pretoplo. Kao da se kupam u bari, ali sve ostalo me oduševljava. U junu nema mnogo gužve, i cene svega su niže, a dani su naj duži pa je provod bolji. Juli i avgust su za prosečnog srbina pretopli, ali ko voli nek izvoli.

    Odgovori
  2. Sta je ruzno u tome sto neko igra i sto je veseo? Uvijek neki problem sa ponasanjem ljudi, ne valja kad su veseli ne valja kad nisu?igrajte, veselite se, sve je bolje od neraspolozenja?ko moze neka igra dok moze?

    Odgovori

Ostavite komentar