Majka je na TRENUTAK ostavila bebu samu sa PITBULOM: Kada se vratila mogla je samo da ZAPLAČE (VIDEO)

Mama ove preslatke devojčice se odlučila da sve snimi i podeli sa ostatkom sveta putem Interneta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Zanna Pesnina / Alamy / Alamy / Profimedia

Šest nedelja stara Kejtlin ima najboljeg prijatelja i čuvara, psa rase pitbul koji se odaziva na ime Ajubrej.

Devojčicina majka ih je ostavila same u sobi na trenutak, a kada se vratila, bila je svedok predivnog trenutka.

Mama ove preslatke devojčice se odlučila da sve snimi i podeli sa ostatkom sveta putem Interneta i mi smo joj na tome veoma zahvalni. Zapravo, već dugo se pitamo zašto veliki broj ljudi pitbula opisuje kao opasnog, gotovo zlog psa? Reč je o psu koji može da bude veoma brižan i privržen, posebno deci. Zato je u Velikoj Britaniji dobio nadimak – dadilja. Pogledajte ovaj divan snimak:

 



Izvor: Espreso

Komentari (9)

  1. Psi su globalno medijski projekat za smanjenje populacije sto se kod nas primilo neverovatno. Sad im je malo jedan, nego svi nabavljaju jos jednog psa, da ovaj prvi ne bude sam. Potpuna zamena mesta sa decom. Ja u crnoj sali kazem za vlasnicu dva psa da je rodila dvoje dece i da je porodica kompletna. Staviti pored bebe ostrodlakog psa cije dlake se poput iglica zabadaju svugde je izostanak pameti. Ja se kucno ne druzim sa ljudima koji puse i koji drze pse u kuci. Da mi ga dovede nema sanse, a da ja jedem u kuci gde lete dlake jos manje. Pritom glume da su ljubitelji zivotinja sto nije tacno. Vole sebicno samo svog psa koga su dobro platili, a na druge gledaju sa zaviscu i prezirom kao sto gledaju i na tudju decu.

    Odgovori
  2. Ta vrsta psa je nepredvidiva i treba uvek imati na umu da moze I tragicno da se zavrsi. Volim zivotinje posebno kucice, ali, neke rase su opasne.

    Odgovori
  3. Pit bulovi su opasni zato sto posledice njihovog napada mogu biti fatalne. Inace, psi к'o psi. Ako se socijalizuju, ako je vlasnik stalozen i normalan, i ima pojma sa psima, problema nema. Druga je stvar sto ih najcesce setaju kriminalci u pokusaju, momci koji su iskopleksirani, agresivni, glupi, koji lece svoju inferiornost i onda i ti psi postaju prilicno opasne zivotinje. Glup vlasnik pravi agresivnog psa. Bezbroj je primera. Definitivno nisu za svakoga.

    Odgovori

Ostavite komentar