Srpska glumica imala TAJNU vezu, njegova smrt je SLOMILA: Danas gazi šestu deceniju, a izgleda ZANOSNO

Borila se sa teškim životnim preprekama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Dubravka Mijatović je poznata filmska, pozorišna i televizijska glumica na našim prostorima. Rođena je 1968. godine, a iako je kročila u šestu deceniju života, izgleda dosta mlađe, na čemu mnoge žene mogu da joj pozavide.

Dubravka ima dva braka iza sebe. Pre pokojnog Marinka Madžgalja, ona je bila u braku sa kolegom glumcem Goranom Radakovićem. Njih dvoje su se zaljubili na snimanju kultnog filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”.

Nakon razvoda Goran i Dubravka su ostali u dobrim odnosima, a iz ljubavi su dobili i ćerku Ivu, koja se kloni javnog života.

Glumica ne spada u žene koje je život mazio, pa su zahvaljujući tome sačuvale lepotu i mladolikost – naprotiv. Njen život do temelja je uzdrmala smrt bivšeg supruga i oca njene ćerke Sare, Marinka Madžgalja. Njihova ljubav nije se samo teško završila, već se par od samog početka borio sa preprekama i osudom porodica i društva jer je Dubravka bila starija od Marinka 10 godina.

Foto: ATA Images

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj započeli su vezu 2007. godine i dugo su je držali u tajnosti, zbog loših iskustava iz prošlosti.

Međutim, uprkos svemu, njih dvoje su se voleli i uživali u svakom zajedničkom trenutku, ne mareći za mišljenje drugih. Nakon godinu i po dana veze, Marinko je zaprosio Dubravku u tajnosti, a daleko od očiju javnosti su i vezu krunisali brakom.

U novembru 2009. godine postali su roditelji ćerke Sare, a Marinko je rođenje prvog deteta proslavio u svom kafiću na Vračaru.

Ipak, posle sedam godina braka, Dubravka i Marinko rešili su da se razvedu, a kako su mnogi pričali, njihova ljubav je bila toliko jaka, da je morala da propadne.

Iako je bilo teško staviti tačku na takvu ljubav, glumac je svojevremeno izjavio da “kada su ljudi normalni, to ne mora da bude traumatično iskustvo”.

Kada je 2015. godine saznao da boluje od raka pankreasa, nije želeo da Dubravki odmah kaže, već je čekao pogodan trenutak. Dubravka je bila uz njega kada mu je bilo najteže i posećivala ga je u bolnici, a njegova smrt 26. marta 2016. godine pala joj je veoma teško.

Foto: ATAImages

Ona je smogla snage da dođe na komemoraciju u “Atelje 212”. Međutim, na kraju komemoracije, kada je pušten snimak Marinkovog izvođenja pesme “Svadbarskim sokakom” Zdravka Čolića, glumica se slomila, zajecala i pokrila lice šakama.

– Nikada nisam nešto nameravala, nisam imala plan i program, pa čak ni maštanja. Dopustila sam da dobijem ono što mi je namenjeno, da budem na tome zahvalna i da preskočim sve što nisam bila ja u tom trenutku. Ne verujem u planiranje. Što se uspeha tiče, moram da priznam da ne znam njegovo tačno značenje. Zapravo, činjenica je da svako u različitim periodima života uspehom smatra nešto drugo. Za mene je uspeh uglavnom bio da kroz sve te periode sačuvam sebe i ne zaboravim da se radujem životu. Ukoliko nemate sebe, podrška ne znači mnogo – rekla je Dubravka u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar