Dečak je šetao, a sledeće SEKUNDE desio se užas: Majka je vrisnula, pa uradila nešto neverovatno (VIDEO)

Žena je zamalo zakasnila i gledala kako joj sin nestaje pred očima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter printscreen

Bezbednosna kamera u engleskom Ešfordu snimila je zastrašujući trenutak kada je mališan pao u “neispravan” šaht ispred nosa prestravljene majke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na njemu se vidi kako Ejmi Blajt (23) šeta sa malim 18-mesečnim Teom kada se on iznenada okrenuo da istraži poklopac kanalizacije koji se olabavio. Dečačić je stao je na njega, pa se u trenutku strmoglavio pravo u rupu duboku oko šest metara, dok se poklopac zatvorio preko njega.

Užasnuta majka je za sekundu zakasnila da dohvati sina, a onda vrisnula kada je videla kako nestaje pred njenim očima. Odmah je bacila poklopac, uskočila u kanalizaciju i ubrzo izvukla Tea iz rupe. Mališan srećom odmah stao na noge, ali mu je odeća bila prekrivena izmetom.

Majka ga je odmah odvela u bolnicu gde su ustanovili da je doživeo blaži potres mozga, ali da inače nema nijednu težu povredu.

– Bio je to daleko najstrašniji, najtraumatičniji dan u mom životu. Nikad u milion godina ne bih pomislila da ću odvaliti poklopac odvoda da pokušam da spasem svoju jadnu bebu. On je potencijalno mogao da pogine jer je pao 20 stopa (oko 6 metara) ispod zemlje u kanalizaciju koja ide do kolena, dok se poklopac prevrnuo na njega – ispričala je majka za Kent onlajn.

Ejmi je priznala da je njena prva pomisao bila da je njeno dete stradalo nakon što je nestalo kroz odvod, i da nikada neće zaboraviti vriske koje je ispuštala njena beba.

– Nisam mogla ni da čujem svoju bebu, nisam znala šta da očekujem kada sam skinula poklopac. Zaista sam mislila da je moj dečak mrtav, ali je umesto toga stajao i dozivao me imenom u pomoć – kazala je Ejmi.

Ona je dodala da nikada neće zaboraviti taj zvuk i da je on bio kao agonija.

– Srećom, uspela sam da stisnem noge uz beton i izvučem svog Tea dok se fekalije pljuštale na nas. Ne znam kako sam to uradila. Moje telo se nikada ranije nije tako savijalo, samo da bih ga izvukla iz tog odvoda – opisala je ona strašnu traumu koja se ipak srećno završila.

Ejmi je nakon toga krenula da traži krivce u lokalnom Vodovodu za potencijalnu tragediju i kaže da se neće zaustaviti dok ne dobije odgovor zašto je šaht ostavljen u takvom stanju.

Majka takođe kaže da je mali Teo jako istraumiran i da plače i vrišti svaki put kada se odalji od njega.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (3)

Ostavite komentar