Ova kuća je godinama ZAMAGLJENA na Gugl mapama: Razlog je JEZIV (VIDEO)

Aplikacija koja nam omogućava da zavirimo u najudaljenije delove sveta ima pojedine izuzetke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Google maps

Aplikacija Gugl mape, koja omogućuje da svako ko ima pristup internetu može da zaviri i u najudaljenije delove planete, ima nekoliko izuzetaka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako prikazuje gotovo sve na mapi sveta, postoje neka mesta koja su zamagljena ili cenzurirana.

Jedan takav primer nalazi se u Klivlendu, u SAD, gde je kuća u predgrađu u potpuno običnoj ulici zamućena. To je jedini skriveni objekat u nizu kuća, a razlog za to je vrlo jeziv.

Nijedan korisnik Gugl mapa ne može da vidi šta je na adresi Avenija Simor 2208 u kvartu Tremont jer je to mesto nekada bilo dom zloglasnog zlostavljača Arijela Kastra, koji je oteo tri žene i držao ih u zatočeništvu gotovo 10 godina.

Amanda Beri, Đina de Hesus i Mišel Najt su bile zatvorene i zlostavljane u domu Kastra sve do 6. maja 2013., kada je jedna od njih pobegla sa svojom 6-godišnjom ćerkom.

Kastro je priznao krivicu za 937 krivičnih dela silovanja, otmice i teškog ubistva u sklopu sporazuma o priznanju krivice. Osuđen je na doživotni zatvor, ali je samo nekoliko meseci kasnije preminuo.

Dvospratnica je na kraju srušena 2013. Zemljište na kojem je kuća nekada bila i dalje je potpuno zamagljeno. Inače, ova aplikacija obično maskira američke vojne baze poput “Ramštajna” u Nemačkoj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar