Poznati glumac godinama varao NAJLEPŠU ženu sveta: Na kraju je ostavio, a sada uživa sa 20 godina MLAĐOM

Njegov ljubavni život obeležile su dve žene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Antonio Banderas jedan je od najpoznatijih holivudskih glumaca, a  i u 61. godini izgleda odlično.

Njegov ljubavni život obeležile su dve žene. Prva je Melani Grifit, nekada jedna od najlepših žena sveta, a druga sadašnja partnerka Nikol Kimpel koja je mlađa od njega 20 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav sa Melani Grifit počela je na snimanju komedije “Dvostruki zavodnik”, a venčali su se 1996. godine, nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja. Iste godine dobili su ćerku Stelu. Glumci su u braku proveli 19 godina, a konačan razvod dogodio se 2015. godine.

Foto: Shutterstock

Njihov odnos bio je često tema medija, pa se tako pričalo da je glumac koristio svaku priliku da je prevari, kao i da je razlog rastanka njena opsesija plastičnim operacijama koje su jjoj potpuno promenile lice.

Inače, Melani Grifit je brak sa Banderasom četvrti po redu, a pisalo se da je rastanak sa Banderasom jako teško podnela, a imala je i napade epilepsije.

Ipak, Antoio i Melani su ostali u dobrim odnosima, a glumac je uskoro uplovio u novu vezu. Banderas se skrasio kraj Nikol Kimpel koja je 20 godina mlađa od njega, a od koje se poslednjih nekoliko godina ne odvaja.

Foto: Shutterstock

Nikol Kimpel je uspešna investiciona bankarka poreklom iz Holandije, a Banderas ne krije koliko je srećan sa njom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar