Banca Intesa je najbolja banka u Srbiji i u 2022. godini

Banca Intesa ad Beograd, članica grupe Sanpaolo je vodeća banka na domaćem tržištu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

Global Finance, poznati finansijski magazin proglasio je Banca Intesa za “Najbolju banku u Srbiji” u 2022. godini.

Žiri sastavljen od međunarodnih ekonomskih stručnjaka i urednika časopisa odabrao je najuspešnije banke na osnovu analize brojnih kriterijuma poslovanja, od rasta aktive i inovativnosti proizvoda, do strateških partnerstava i razvoja poslovanja. Pored objektivnih kriterijuma, žiri se rukovodio i ocenama konsultanata, analitičara, kao i predstavnika bankarskog i korporativnog sektora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Veliko je zadovoljstvo primiti sedmo po redu priznanje za najbolju banku u Srbiji od strane eminentnog finansijskog magazina Global Finance, posebno u doba izazova uslovljenih pandemijom, globalnim geopolitičkim dešavanjima, ali i usred konsolidovanja tržišta i formiranja još konkurentnijeg bankarskog okruženja. Ovu nagradu doživljavamo kao potvrdu da sistemski rad na jačanju sopstvenih kapaciteta sa ciljem unapređenja korisničkog iskustva kreiranjem omnichannel platforme, i posle 17 godina rada na tržištu jednako dodaje vrednost kvalitetu života građana, kao i ukupnom ekonomskom prosperitetu. Koristim priliku da se zahvalim i čestitam kolegama koji su u ovaj uspeh utkali svoju ekspertizu, znanje i istrajnost u savladavanju svih prepreka na putu ka ostvarenju zadatih ciljeva – izjavio je Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Foto: Promo

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, zauzima vodeću poziciju na tržištu Srbije prema svim ključnim parametrima uspešnosti poslovanja – ukupnoj aktivi, kapitalu, klijentskoj bazi i depozitima klijenata. Banka posluje sa 1,37 miliona klijenata u segmentu fizičkih lica, malog biznisa, malih i srednjih preduzeća, multinacionalnih i velikih kompanija, kojima stavlja na raspolaganje sveobuhvatnu ponudu modernih proizvoda i uslugu najvišeg nivoa.

Magazin Global Finance, sa sedištem u Njujorku i kancelarijama širom sveta, od 1987. godine predstavlja važan izvor finansijskih informacija i analiza za čitaoce širom sveta. Global Finance tradicionalno već 29 godina objavljuje listu najboljih banaka i drugih pružalaca finansijskih usluga. Ovaj renomirani časopis izdaje se na mesečnom nivou u tiražu od preko 50.000 primeraka.

BONUS VIDEO: 



Izvor: PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar