Goca Tržan otkrila da li je TRUDNA: Pevačica progovorila o REZULTATIMA poslednje vantelesne oplodnje

Pevačici je ovo peti put da odlazi u Prag zbog vantelesne oplodnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Iako je bila primorana da učešće na minuloj “Beoviziji” otkaže kako bi se po peti put podrvrgla vantelesnoj oplodnji u Pragu, pevačica Goca Tržan sada je otkrila da li je ovoga puta proces bio uspešan.

Naime, pevačica je u emisiji “Premijera” otkrila da ni peti pokušaj nije bio uspešan:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna – sa knedlom u grlu saopštila je rezultete u emisiji “Premijera”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Borba Goce Tržan već dugo traje, a svaki put kada se priprema za sam proces pevačica se podvrgava teškoj hormonskoj terapiji tokom koje je iscrpljena i slaba.

– Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje… Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje! A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: “Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?” Ma ajde ma*š više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva – ispričala je nedavno za “Informer”.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar