Naručila TAKSI do Ukrajine nakon žučne rasprave sa društvom: Kada se probudila, doživela je ŠOK

Procena taksi službe je bila da će vožnja koštati oko 4.500 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram

Leoni Fildes (34) iz Mančestera, majka dvoje dece, priznala je da je nakon nekoliko popijenih pića i žučnije rasprave sa prijateljima naručila taksi, ni manje ni više nego do Ukrajine kako bi pomogla ljudima.

Procena taksi službe je bila da će vožnja koštati oko 4.500 evra i da nema dovoljno sredstava na kartici. Leoni, kako piše “Daily Mail”, tvrdi da se sutradan prisetila šta se desilo kad ju je banka nazvala jer je navodno taksista devet puta pokušao da skine novac sa kartice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, taksista je prihvatio vožnju do Ukrajine i pokušao da naplati imaginarnu vožnju od Velike Britanije do Ukrajine. Leoni kaže da je srećna što nije imala “dovoljno” novca na kartici jer bi u protivnom bilo skinuto još novca.

– Sutradan se nisam ničega sećela, samo pojedinih događaja. Gospode Bože, imam 34 godine i treba da se ponašam tako – rekla je Leoni.

Banka je sutradan ujutru reagovala jer je posumnjala da neko pokušava da iskoristi karticu i skine sva moguća sredstva sa nje.

– Ne znam kako je taksi aplikacija dozvolila da naručim vozilo do ratne zone – rekla je Leoni.

Iz organizacije Uber koju je angažovala Leoni za prevoz izjavili su da će istražiti slučaj i šta se tačno dogodilo u subotu uveče.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (1)

Ostavite komentar